ماکیان البرز ماکیان البرز .

ماکیان البرز

رویش بلدرچین

به گزارش ایرنا، گیلان مستعدترین استان برای پرورش پرنده ها و ماکیان در مرزوبوم محسوب می شود در حالی که از لحاظ جواز همانند دیگر استان ها شرایط یکسان برای آن در لحاظ گفته گردیده می باشد . در سال های اخیر رویش این پرنده کوچک و پرفایده در بین بسیاری از خانواده های روستایی در واحدهای کوچک رونق گرفته هست .
در حالی که بضاعت و توان رویش بلدرچین در گیلان بیش از چند برابر ساخت فعلی وجود دارااست ولی مردم روستایی گیلان از رویش بلدرچین این پرنده کوچکی که از نظر پروتئین برتری آن نسبت به مرغ اثبات شده می باشد و در سال می توانایی پنج تا شش دوره برای گوشت، آن را رویش اعطا کرد و شش ماه از سال از تخم آن منفعت برداری کرد، محروم هستند .
بسیاری از کارشناسان و دست اندرکاران گیلان را به ادله وجود تالاب ها ، جنگل ، مراتع و وضعیت آب و هوایی زیستگاهی مناسب برای زیست و رویش گونه های طیور و پرنده می دانند که آن را نباید از نظر رشد و مراقبت طیوران در ردیف دیگر استان ها قرار بخشید و برای آن محدودیت ساخت کرد .

آسیاب میکسر
البته در استان گیلان برای رویش بلدرچین صرفا بصورت صنعتی مجوز داده می شود و عدم صادر شدن جواز پرورش بلدرچین در واحدهای کوچک یکی از چالش های روستاییان استانی که بهترین حالت در دربین استان های مملکت برای رویش پرنده ها و ماکیان داراست .
پرورش بلدرچین بصورت بسته و فارغ از چراگاه می‌باشد و به شکل گله مادری ، جوجه کشی و رویش گله گوشتی در جمهوری اسلامی ایران رویش داده می شود .
رویش دهندگان خرد روستایی گیلان می گویند: این پرنده در روستاهای گیلان برای مصارف گوشت و تخم آن رویش داده می شود البته دامپزشکی صدور هرگونه جواز را در این مورد منع کرده می‌باشد و دادن مجوزها به واحدهای گرانقدر و صنعتی منحصر به فرد شده است .
یک تولید کننده بلدرچین در شهرستان لاهیجان می گوید:برغم استقبال جوان ها و کشاورزان گیلانی به پرورش بلدرچین و تقاضا برای مصرف از فرآورده های آن طی تعدادی سال اخیر ارتقاء یافته میباشد ولی اذن جواز در واحدهای کوچک به این روستاییان و علاقه مندان داده نمی شود .
محمد یوسفی پور به خبر نگار ایرنا افزود:عدم صادر شدن مجوز برای واحدهای کوچک و مردمی موجب می شود که پرورش دهندگان این پرنده از تسهیلات بانکی محروم شوند در حالی که برخورداری از این وام ها می تواند به ایجاد اشتغال برای جوان ها روستایی و به معیشت خانواده ها یاری نماید .
وی حافظه نشان کرد: برای رویش بلدرچین نیاز به تعاونی و تشکیل صنف میباشد تا قیمت ها در دست گرفتن و مواد نخستین با ترخ مطلوب برای پرورش دهندگان آماده شود تا این حرفه نیز نظامند شده و از تشکیلات قانونی برخوردار شود .
او یک عدد از مشکل ها دیگر رشد دهندگان بومی بلدرچین را وجود مارک های غیر قانونی و فاقد مجوز در بازار دانست و اظهار داشت:مسیر قانونی و چک در عرضه تخم و متاع های بلدرچین در گیلان به علت نبود مجوز ساخت وجود ندارد و سقف ساخت آن معین نمی‌باشد تا بتوان به اندازه کافی ساخت و در بازار آن تعادل ایجاد کرد .
او یادآورشد: دادن مجوز و حمایت از واحدهای ساخت کننده می تواند در راستای ارتقا تولید در اقتصاد مقاومتی قرار گیرد و به اقتصاد خانوارها امداد کند و به ساخت شغل برای جوان ها در روستاها بیانجامد .
او ادامه داد: صادر شدن جواز برای واحدهای گران قدر در استان گیلان می تواند به واحدهای دستکم 10هزار قطعه ای کاهش یابد تا تولیدکنندگان بیشتری بتوانند در این میدان وارد شوند .


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۲:۱۹:۱۰ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

اهمیت فسفر و کاربرد آنزیم فیتاز در تغذیه طیور

مقدمه: بخش اعظم فسفر جانور در مواد خوراکی با منشاء گیاهی مخصوصاً در دانه غلات به فیس متصل به اسید فیتیک میباشد که اصطلا حا فسفر فیتاتی نامیده می شود .

فسفرفیتاتی در دانه غلات و بقولات به ترتیب 50تا 75 در صد کل فسفر جانور در دانه را بخود اختصاص می‌دهد . فیتات با تشکیل کمپلکس نا محلول بامواد معدنی همانند نیکل، کبالت،منگنز،آهن و روی در جذب آن ها ساخت اختلال نموده و موجب نبود آنها در آدم و دام و افزایش دفع آنان در مدفوع می شود .

آسیاب میکسر

از طرف دیگر پایین بودن قابلیت دسترسی فسفر جان دار در منابع گیاهی علاوه بر ارتقاء نیلز به به کار گیری از منابع فسفر غیر آلی از نحوه تجمع در خاکهای زراعی،شسته شدن از طریق زه آبها و عوامل فرساینده شدید خاک،وارد آبهای سطحی گردیده و موجب ارتقا الودگی آب رودخانه ها، جویبارها و در یاچه ها می‌شود .مطالعات انجام گرفته بیانگر این می باشد که مقدار دفع فسفر در مدفوع خوک و طیور بیشتر از فسفر جان دار در مدفوع سایر دامها می باشد،که این خود موجب افزایش آلرژی در رابطه با آلودگی های زیست محیطی دفع فضولات خوک و طیور شده میباشد .

با دقت به مطالب ذکر گردیده و بالا بودن قیمت نسبی منابع غیر آلی فسفر در مقایسه با منابع کلسیم جیره مطالعات متعددی جهت محاسبه راهکارهای کاهش دفع فسفر از طریق مدفوع انجام گرفته میباشد که می توان به مواقعی همانند کاهش تراز فسفر خوراک، به کارگیری از برنامه تغذیه سطح ای فسفر، پرورش غیر وابسته کالا نر و ماده، تهیه و تنظیم جیره بر پایه فسفر قابل دسترس بجای فسفر کل و اخیراًاستفاده از آنزیم فیتاز اشاره نمود .

پس از آزمایشاتی در قرن 18 که موجب شفاف شدن نقش کلسیم و فسفر در ساخت و نگهداری استخوانها در بدن شوید نشان داده شد که نبود این عنصرها قادر است به میزان متعددی کارایی تولیدی گونه های دامها و طیور را زیر تاثیر قرار دهند .

هر چند فسفر به اندازه زیادتر از کلسیم در منابع خوراکی زمینه به کارگیری طیوروجود دارد،ولی متاسفانه بخش اعظم فسفر مو جود در منابع گیاهی بدلیل اتصال به اسید فیتیک، جهت طیور غیر قابل استفاده می باشد . از طرف دیگر منابع معدنی فسفری توسط طیور بدون انواع نبوده و حتماًقبل از مصرف مصرف بایستی زمینه کار آوری شیمیایی یگانه قرار بگیرند . که این موجب افزایش هزینه های تنظیم این منابع می گردد .

 

برخی
دست اندرکاران اثرگذار بر جذب فسفر:
جذب فسفر در دوازدهه و از نحوه جذب فعال و غیر فعال یا این که انتشار انجام می گیرد .نتایج مطالعات انجام گرفته بر روی جذب فسفر بیانگر این می باشند که عوامل متعددی از گزاره سطح کلسیم و فسفر جیره، نسبت در بین کلسیم و فسفر ، مقدار ویتامین Dجیره، سن طیوران و غیره میتوانند میزان جذب فسفر رادر طیور زیر تاثیر قرار دهند . صورت ساختمانی فسفر از جمله عواملی است که جذب را پایین تاثیر قرار می دهد . بطور کلی اشکال معدنی فسفر خوب تر از گونه های آلی آنان جذب می‌گردند . بعنوان مثال اسید فیتیک یا فسفر بهتر از اشکال آلی آنها جذب می گردند . بعنوان نمونه اسید فیتیک یا فیتات یک عدد از اشکال آلی فسفر می باشد،که معمولا در دانه غلات و بقیه دانه ها وجود دارد که گذشته از جذب حتماًبایستی گروههای فسفاتی آن با به کارگیری از آنزیم فیتاز از ملکول مر بوطه قطع شوند . از طرف دیگر امکان جذب انواع غیر آلی یا معدنی فسفاتها نیز متغیر می باشد، بعنوان نمونه ارتو فسفاتها خوبتر از متافسفاتها جذب و اینها هم خوب تر از پیرو فسفاتهاجذب می شوند .

اکنون معلوم شده می‌باشد وجود مقادیر بالای آهن ،آلومینیم یا منیزیم نیز می تواند با تشکیل فسفاتهای نا محلول موجب خلل در جذب کلسیم و فسفر شوند . از حیث تئوری جیره های دارای مقادیر بالای چربی با تشکیل صابونهای نمکی نا محلول موی جب کاهش جذب کلسیم می شوند، در‌صورتی‌که چه این وضعیت بدلیل زیر بودن اندازه چربی در خوراک طیور بندرت اتفاق می افتد .

اسیدیته یاPHدستگاه گوارش استدلال دیگری میباشد که جذب مواد معدنی از گزاره فسفر را تحت تاثیر قرار می دهد . چنین بنظر می برسد که اثرات مثبت اسیدیته عمدتاً از شیوه افزایش مقدار محلولیت این عنصر در نقطه تماس با غشاهای جذبی در روده باریک باشد .


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۴۶:۵۷ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

گوسفند سنگسری

گوسفند
سنگسری از
ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد پریدن
به ناوبریپرش به جستجو گوسفند سنگسری نوعی نژاد منحصربه‌فرد بفرد از دام سنگسری و از انواع نژاد گوسفند گوشتی در جمهوری اسلامی ایران میباشد . خاستگاه گوسفند سنگسری مراتع عشایر ایل سنگسر در شهرستان مهدیشهر و چندین از استان‌های همسایه‌ می‌باشد .

نژاد گوسفند سنگسری، به عامل ظرافت, اقتدار زیاد و مقاومت در پیش‌روی کارداران محیطی، قضیه دقت محققین قرار گرفته‌است بطوری که این نژاد زمینه چندین پایان‌نامه دانشگاهی بوده‌است .

همچنین گوسفندان سنگسری از حیث پرواری بی‌نظیراند و جنس گوشت آن ها تقریباً ٪۶۰ وزن گوسفند پیش از ذبح شدن است .[۱]

آسیاب میکسر
محتویات
۱ جمعیت
۲ شکل
ظاهری و جثه ۳ پانویس
۴ جستارهای
وابسته جمعیت
جمعیت نژاد گوسفند سنگسری حدود ۱۰۰۰۰۰ راءس تخمین زده میشود که در استانهای گوناگون میهن پراکنده شده‌اند .
[۲]
صورت
ظاهری و جثه گوسفند سنگسری نژادی گوشتی و ریزجثه‌است و تنوع رنگ در این نژاد زیاد مضاعف می باشد . بطوری که رنگ گوسفندان این نژاد از قهوه‌ای کاملاً روشن تا قهوه‌ای کاملاً تیره متغیر هست .

همینطور در این نوع نژاد، قوچ‌ها و میش‌های فاقد شاخ هستند و گوسفندان، دنباله آنان معلق نمی‌باشد و مضاعف کوتاه هست .
ایجاد
مثل گوسفند
شال توان خیر و خوبی در دوقلو زایی دارااست درصد دوقلو زایی در این گوسفند بالای۴۰درصد میباشد که بالا ترین نرخ را درمیان گوسفندان کشور‌ایران داراست به طوری که از ۱۰۵ میش ۱۶۵بره تولید میشود گوسفند افشاری و گوسفند کریم در درجه های بعدی قرار دارا‌هستند همچنین مقطع بازه بارداری این گوسفند ۹۰ تا ۱۲۰ روز می‌باشد و از بقیه گوسفندان کوتاه تر است
ویژگی ها
ظاهری وجود
لکه سفید بر روی پیشانی که گهگاه تا پشت راز ادامه میابد وجود منگوله در زیر گلو ، محدب بودن نیمروخ بینی از حیاتی ترین خصوصیت های گوسفند شال میباشد وجود دنبه گران قدر و دنبالیچه که تا مفصل خرگوشی ادامه دارا‌هستند گوش ها گرانقدر و اویزان و بیمو بودن سرو پا ها و محوطه ذیل شکم و نیز هر دو متاع فاقد شاخ می باشد
رنگ

د

دو
میلاد خاکستری سیاه و در بلوغ سفید مایل به خاکستری

به کارگیری
ها این
گوسفند گوشت متعددی ساخت میکند استفاده آن هم در پرواربندی و هم در داشتی کاربرد دارااست همچنین شیر عالی و پرچربی هم ساخت می کند از قوچ این نژاد برای تصحیح گله گوشتی به کارگیری میگردد و رشد آن فراوان به صرفه میباشد جمعیت این گوسفند 140 هزار مرکز در استان قزوین می باشد گوشت این گوسفند زیاد خوش مزه بوده و هواداران زیادی دارااست خصوصیت های ژنتیکی این گوسفند منجر گردیده در بین دامداران دوست داستنی باشد بره های تولیدی توسط گوسفند شال وزن بالایی دارااست و ازسرعت رویش ۳۰۰گرمی در روز برخوردار بوده که اندک نظیر است
ویژگی ها
تولیدی


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۰۳:۰۴ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

چه گونه کتوز را تشخیص دهیم ؟

چه گونه
کتوز را تشخیص دهیم ؟ برای درمان پیروزی آمیز کتوز حساس میباشد بتوانیم بیماری را در پرسرعت ترین زمان ممکن شناسایی نماییم .لازمه این فرمان شناختن علایم کتوز (تحت درمانگاهی ) به وسیله دامدار یا این که رئیس دامداری هست .
علایم
تحت را در جستجوی علایم کتوز در لحاظ داشته باشید: - کاهش مصرف غذا: گاوهای دچار به کتوز کمتر می خورند .این موقعیت را می بضاعت و توان با امتیاز دادن به پر بودن شکمبه انجام اعطا کرد .
در این دام ها این امتیاز کمتر از بقیه گله می باشد .
- کاهش وزن و امتیاز موقعیت بدنی به رخ سریع: تا حدود 50 روز پس اززایش امتیاز حالت بدنی این گاوها بیش از یک نمره کاهش می یابد .
. .گاوهای در گیر به مقدار کافی کار ندارند .
ممکن میباشد پوشش موی گاو به فیس قابل اعتنا خشن شده باشد .اغلب،موهای گاو سیخ می شودزیرا این گاوها حس سوز‌و‌سرما می کنند .
- بوی استون: افرادی که بتوانند بوی استون را استشمام کنند می تواننددر هوای تنفسی،ادرار و شیر گاوهای مبتلا بوی استون را احساس کنند .
- کیت ها و نوارهای مخصوص ازمایش کتوز: به یاری این مواد می توان وجود کتون را در ادرار یا این که شیر ازمایش نمود . .
- کاهش تولید شیر : به ویژه در مراحل اخر بیماری درصورتی که چه برای تشخیص کتوز کمتر به آن دقت می شود ولی بر اساس داده ها چربی و پروتئین جانور در شیر می توانایی کتوز را تشخیص اعطا کرد .در این وضعیت نسبت چربی به پروتئین شیر نامتعادل خواهد شد .درصورتی که در صد چربی و پروتئین شیر اختلافی بیش از 5/1 در صد داشته باشند می بضاعت و توان به کتوز مشکوک شد .
در بیشتر موردها در صد چربی 5 در صد یا بیشتر بوده و در صد پروتئین3 در صد یا این که کمتر می باشد .

آسیاب میکسر
این
موقعیت را می توان این گونه تعبیر و تفسیر نمود: در صد بالای چربی شیر به دلیل فراخوان چربی های تن است که در غایت در شیر وارد شده می باشد .در گاوهایی که در زمان زایش تپل میباشند این تاثیر اکثر هست .در صد زیر پروتئین شیر به این استدلال می‌باشد که پروتئین بدن به ادله کمبود انرژی به تیتر مرجع انرژی موضوع مصرف قرارمی گیرد .
پروتئین به یک بخش گلوکز و یک بخش اسید امینه تبدیل می شود .بخش گلوکز برای ساخت لاکتوز به کار می رود .
میزان لاکتوز شیر کاملا ثابت می باشد .لاکتوز در محافظت حجم ایجاد مهم می باشد .گاوهای نو زا این شرایط را تاحد ممکن ادامه می دهند .قسمت اسید امینه اکثر وقت ها به صورت اوره ،بدن گاو را کنار گذاشتن می نماید (وقتی انرژی کافی در شکمبه در دسترس نباشد)این بخش از پروتئین معمولا برای تولید پروتئین شیر بکار رفته و در موقعیت کمبود انرژی از دست می رود .
تجویز
پروپیلن گلیکول درمان کتوز درمانگاهی دربرگیرنده تجویز پروپیلن گلیکول می باشد .500 میلی لیتر از این ماده را مجدد در روز و به مدت چهار روز به دام بخورانید .مسأله اساسی استارت به موقع و زود هنگام معالجه میباشد تا گاو زودتر بهبود یابد .
در این حالت از بقیه مشکل‌ها نیز جلو گیری می شود .
در صورتی‌که پس از تجویز پروپیلن گلیکول بهبودی حاصل نشد با دامپزشک گله مشاوره کنید . وی می تواند درمانهای تکمیلی را ارایه دهد .
در کنار معالجه با پروپیلن گلیکول مساله کلیدی یافتن علت بیماری و رفع ان می باشد .به یاد داشته باشید هرگاه یک مورد بیماری درمانگاهی پیدا می شود مسلما مورد ها دیگری هم در گله وجود دارد که هنوز تشخیص داده نشده اند (موارد زیر درمانگاهی ) .علاوه بر این به تیتر یک رویه حل پرسرعت درصورت نیازمی توان به جیره ،نشاسته اضافی یا این که ترکیبات پروپیلن بیش تر نمود .این فعالیت میزان پروپیونات ورودی به کبد را افزایش می دهد .


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۱۴:۳۳ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

مدیریت پیش از کشتار جوجه های گوشتی

نکات
کلیدی • جدا طعام (به عبارت دیگر عدم مصرف داروهای ضد کوکسیدیو استات ها) به خواسته پرهیز از ایجاد پس ما‌نده های داروئی در گوشت .
• سه روز روشنائی بدون نقص (23 ساعت روشنائی و یا این که ساعت تاریکی) برای خودداری از مشکل‌ها احتمالی در مدت مرغ گیری .
• قطع مطلوب غذا برای پرندگان، جهت اطمینان از اینکه سیستم های گوارشی آنها قبلی از استارت پروسه خالی بوده و آلودگی های مدفوعی در طی انتقال محدود خواهد شد .
• حذف بدون نقص گندم از جیره آنها، دو روز گذشته از کشتار .

تاخیر در حذف آبخوریها برای مقطع زمان طولانی تا حد ممکن مرغ
گیری مرغ گیری و بارگیری منجر ساخت فشار و استرس به جوجه ها می شود . بیشترین علل افت جنازه مشاهده گردیده در طی وقتی است که پرنده ها گرفته و بارگیری می شوند . مرغ گیری در همگی روند باید با بررسی دقیق انجام شود . بارگیری پرنده ها و انجام فرآیند ماشینی مانند برداشت کننده ها و جرثقیل های چنگک دار باید بوسیله افراد آموزش چشم چهره گیرد، عمل و جنب و جوش پرنده ها به مراد پرهیز از تولید کوفتگی، خراشیدگی و بقیه جراحات، دست‌کم باشد .
مرگ و میر در طی پروسه مرغ گیری و انتقال نباید بیشتر از %1/0 باشد .

آسیاب میکسر
«پیش
از مرغ گیری» محاسبه برهه زمانی مرغ گیری و انتقالی و آغاز مرغ گیری مطابق با زمانیکه پرنده ها برای کشتار زمانبندی می شوند، انجام می گیرد . اطمینان از این که کلیه تجهیزات زمینه به کار گیری (شامل وسایل، باکس ها، حفاظ و توری ها) تمیز، ضدعفونی گردیده و در حالت مناسب هستند، لازم هست .جعبه های شکسته یا این که خراب ممکن است، پرنده ها را مجروح کند .
مرمت (باز سازی کردن)سطح زمینی که به در محل ورود تالار پرورش رویکرد پیدا می کند(و هر رویه ثانویه ای که منتهی به لانه آنان می شود) برای اطمینان از خروج بی دردسر کامیون های بارگیری حتمی است، زیرا از ساخت کوفتگی و شکستگی و جراحت به پر و بال پرنده ها خودداری می کند .
بایستی هر نوع بستر مرطوب جانور در تالار پرورش که مانع از مرغ گیری می شود، حذف شود و با یک بستر خشک جایگزین شود .
تمام امکانات دانخوری در طول (2 متر) قرار گیرد، یا این که از سالن بیرون شود چون ممکن میباشد بازدارنده از تکان طیوران و عمل پرنسل در سطح مرغ گیری شود .
پرنده ها در پن هایی در یک تالار بزرگتر جداسازی شوند،این کار از چسباندن و ازدحام غیر واجب آن‌ها جلوگیری کرده و موجب دسترسی پرندگانی که نیاز به مرغ گیری ندارند به آب می شود .
تا حد قابلیت و امکان شدت نور و روشنایی در طی مرغ گیری به مراد کاهش فشار بر آنهاکاهش دهید، مرغ گیری در هنگام شب ترجیح داده می شود، شدت نوروفروغ در آشیانه آنان بایستی تا حداقل کاهش یابد، در صورتیکه مرغ گیری در طی روز باشد، بایستی شدت فروغ و روشنایی تا حد ممکن اندک شود، در همه موارد شدت نور بایستی برای مرغ گیری مناسب و با امنیت کافی برای پرنده باشد . مشخص و معلوم شده که به کارگیری از نور آبی برای این خواسته مطلوب و رضایت بخش میباشد .شایسته ترین نتایج زمانیکه پرنده ها پس از ظلمت و کاهش نوروفروغ مستقر شدند، بدست آمد، در این شرایط نقص‌ و ناآرامی در اندک ترین حد بوده می‌باشد . به کارگیری از پرده برای پوشاندن درهای حیاتی سالن، جهت یاری به زمانیکه مرغ گیری در طی روز باشد، موثر هست . گشوده کردن درها و انتقال پرنده ها بر تهویه و دمای محیط های تحت در اختیار گرفتن مؤثر خواهد بود . سیستم تهویه می بایست نظارت شود و در طی تراز مرغ گیری برای کاهش استرس بر جوجه ها و برای خودداری از ارتقاء دمای سالن، با توجه تنظیم شود .
«مرغ
گیری» جوجه بایستی ازقسمت هر دو ساق پا (نه ران ها) گرفته شوند این کار جهت دستکم رساندن زخم و جراحت پرندگان به خودشان می باشد .چراکه ممکن می باشد پرنده فراروگریز کرده(بال بزنند) خفه شوند .پرنده ها باید با اعتنا در سبد یا این که کابین ها قرار داده شوند، و بارگیری از بالا به زیر انجام شود . مشخص شده که کابین ها نسبت به جعبه های معمولی کمتر موجب آزار وآسیب پرنده های می شود .
باکس ها یا این که کابین ها نباید مالامال شوند . ارتقا دما، استرس و ارتقا مرگ و میر می تواندناشی از مالامال شدن و پر شدن جعبه ها و کابین ها باشد، می بایست تعداد جوجه ها در هر جعبه یا این که کابین، در دماهای بالا کاهش یابد .
تجهیزات نا مناسب مرغ گیری می تواند منجر ساخت استرس و زخم به جوجه ها شود . تجهیزات مکانیکی (برای مثال، صورت 1) مسئله استفاده در دریافت کردن پرنده ها، بایستی به خواسته جلوگیری از ایجاد فشار و صدمه به جوجه ها، با سرعت متوسط عمل کنند . هیچ گاه نباید با فشار و نیرو پرنده ها را وارد اتومبیل مرغ گیری کرد . با تهیه و تنظیم مطلوب سرسره خودرو مرغ گیری، در هنگام باز شدن باکس یا کابین از تولید زخم به جوجه ها جلوگیری به فعالیت می آید .


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۲۴:۳۱ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

تور کیش یا تور مشهد

انتخاب مقصد سفر برای افرادی که دوست دارند از تعطیلات خود برای یک سفر مناسب استفاده کنند  همیشه کار ساده ای نیست .

 

برای نمونه مسافران زیادی وجود دارند که برای یک سفر داخلی خوب بین انتخاب تور کیش و یا تور مشهد تردید دارند .

از این رو در این مقاله سعی میکنیم برخی از ویژگی های این دو مقصد را بررسی نماییم تا کار برای انتخاب این دسته از مسافرین کمی ساده تر گردد

 ØªÙˆØ± کیش

برخی از جاذبه های کیش : 

باغ وحش پارک آهوان جزیره کیش

این باغ وحش زیبا یکی از جاذبه های گردشگری این جزیره به شمار می رود. حیوانات مختلفی از قبیل شیر، روباه، آهو، شغال، میمون های سنجابی، گوزن و اسب و ... در این پارک نگهداری می شوند. یکی از جاذبه های این باغ حش، وجود آهوانی است  که آزادانه در اینجا زندگی می کنند. هم چنین قطاری در این پارک قرار دارد که گردشگران و مسافران تور کیش را به نقاط مختلف این بوستان زیبا می برد. دیدن آهوان آزاد و فضای سرسبز و زیبای این باغ وحش آرامش خاصی به بازدیدکنندگان می دهد. . ضمنا اگرشما  نگران هزینه های سفر خود از جمله هزینه های بلیط کیش  و رزرو هتل هستید پیشنهاد خوب این است که از تورهای لحظه آخری استفاده نمایید . تور لحظه آخری کیش  معمولا اندکی زمانی پیش از پرواز توسط آژانسهای مسافرتی ارائه میشود و نکته جالب اینکه گاهی قیمت این تورها 50 در صد پایینتر از قیمت حالت عادی است .

کشتی یونانی

مالکیت این کشتی به ایران، یونان و انگلستان مربوط می شود و اواسط سال 1345 به گل نشسته است. این کشتی اسامی مختلفی داشته و یکی از اسامی خارجی آن امپایر تروپت و از اسامی ایرانی می توان کوروش پارسی و همدان را نام برد. در زمانی که این کشتی به گل نشست، تلاش زیادی برای کشیدن آن کردند ولی موفق نشدند پس تصمیم گرفتند که کشتی را رها کنند. هنوز علت به گل  نشستن این کشتی مشخص نیست. این کشتی بزرگ متاسفانه بر اثر گذشت زمان بسیار فرسوده شده است ولی هنوز یکی از جاذبه های جزیزه کیش به حساب می آید و سالانه گردشگران زیادی برای دیدن این کشتی به جزیره کیش سفر می کنند. شاید به واسطه همین دیدنیهای بکر هم باشد که خیلی از گردشگران داخلی تور کیش را به تورهای مشابهی مانند تور دبی ترجیح میدهند  ، دیدنیهایی مانند این کشتی زیبا که البته باید برای نگهداری از آن بیشتر کوشید .دیدن این کشتی وسط دریای نیلگون خلیج فارس زیباترین منظره را پدید می آورد. اگر علاقه زیادی به عکاسی دارید، کشتی یونانی بهترین سوژه است، البته ممکن است در سایت ها عکس هایی از داخل کشتی دیده باشید ولی شما به هیچ وجه نمی توانید به آنجا بروید و این عکس ها توسط غواصان حرفه ایی گرفته شده است. پیشنهاد می کنم هنگام غروب آفتاب به کشتی یونانی بروید تا شاهد زیباترین مناظر در طول عمرتان باشید. هم چنین  در کنار کشتی یونانی، تفریحاتی را برای گردشگران به وجود آورده اند مثلا می توانید با پرداخت هزینه، شتر سواری را در کنار ساحل تجربه کنید، هم چنین وجود پارک ساحلی در نزدیکی کشتی یونانی یک امتیاز محسوب می شود و می توانید علاوه بر گذراندن اوقات خوش در این پارک ساحلی از دیدن کشتی یونانی لذت ببرید. پیشنهاد می کنم تا دیر نشده کشتی یونانی را ببینید زیرا معلوم نیست که تا چه مدت این کشتی فرسوده بتواند دوام بیاورد و هر لحظه ممکن است، غرق شود.

جزیره هندورابی

جزیره هندورابی در قرن نهم هجری در کنترل پرتغالی ها بوده و این جزیره مرکز فعالیت های بازرگانی و تاسیسات لشکری آنها واقع شده بود ولی امروزه فقط بخشی از ویرانه های دهکده پرتغالی و دژ دفاعیشان باقی مانده است. این جزیره یکی از جاذبه های گردشگری کیش به شمار می رود. جمعیت این جزیره  بسیار کم و 191 نفر است و سن اکثر افراد بومی بالای 40 سال است و تجارت آنها ماهیگری است. چند سال پیش حتی امکانات رفاهی مانند آب آشامیدنی و برق نداشتند ولی خوشبختانه چند سالی است که دولت آب و برق در اختیار آنها قرار داده و حتی خاک این منطقه حاصلخیر نبوده و خاک مناسب برای رشد گیاهان از شهر های دیگر به این جزیره آورده شده است. تیر ماه سال گذشته بندر و فرودگاه هندورابی تاسیس شده است. برای رفت و آمد به این جزیره هم مسیر دریایی و هم مسیر هوایی وجود دارد که البته فعلا مسیر دریایی مورد استفاده قرار می گیرد. از آثار باستانی این جزیره، یک روستای تخریب شده به نام الدورات و الصرات  را می توان نام برد.  ابتدا بومیان  برای بازدید کردن گردشگران از جزیره مقاومت نشان می دادند و حتی اطراف منطقه دیوار بتونی کشیده بودند ولی خوشبختانه به دلیل اینکه دولت امکانات رفاهی در اختیار آنها قرار داد، بلاخره بومیان اجازه بازدید از جزیره را دادند ولی ممکن است اگر به بازدید این جزیره بروید، آنها در خانه هایشان بمانند. این منطقه بکر است و هیچ ساخت و سازی درون آن انجام نشده تا بافت جزیره حفظ شود ولی فقط برای گردشگران، رستوران و 3 نوع چادر ایرانی، عربی و ایتالیایی در نظر گرفته شده است که بازدیدکنندگان می توانند شب را در این چادر ها سپری کنند. حتما به رستوران این جزیره بروید و از منوی غذایی، غذای مخصوص جزیره که ماهی قطب نام دارد را سفارش بدهید. این غذا بسیار خوشمزه است و به شیوه سنتی بومیان این منطقه درست شده است. در این جزیره فقط یک مدرسه وجود دارد که تا مقطع ابتدایی است و اگر بومیان قصد ادامه تحصیل داشته باشند باید از جزیره خارج شوند. احتمالا تا سال آینده امکانات تفریحی شامل جت اسکی، قایق سواری و حتی غواصی به این منطقه منتقل می شود. در آینده  ممکن است تور کیش، شامل 4 روز جزیره کیش و 3 روز جزیره هندورابی شود. یکی از شگفتی های این جزیره آب این منطقه است که از تمیزترین و زلال ترین آب های جهان محسوب می شود. خب اگه شما هم برای تعطیلات نوروز به فکر بازدید از این جزیره رویایی افتادید پیشنهاد میکنیم همین الان بلیط کیش نوروز را رزرو کنید پیش از اینکه با نزدیک شدن به تعطیلات  به قیمت ها افزایش بیابد.

شهر کاریز

شهر کاریز یکی از مکان های گردشگری و تاریخی جزیره کیش به شمار می رود. مجمومه کاریز شامل مسیرهای زیرزمینی است که برای هدایت آب ایجاد شده اند. در ابتدا این شهر مورد توجه گردشگران نبود ولی به علت آب شیرین و هوای خنک مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفت و امروزه یکی از جاذبه های گردشگری کیش محسوب می شود. این امکان در این شهر وجود دارد که بتوانید در مسیر آب حرکت کنید.

درخت لور

یکی از جاذبه های جزیره کیش درخت همیشه سبز لور است. اگر به روستای حریره رفتید، حتما این درخت بزرگ را مشاهده می کنید. ظاهر عجیب و تنومند این درخت توجه گردشگران را به خود جلب کرده است. ریشه های زیاد این درخت ظاهری شگفت انگیز به آن داده است. بومیان این جزیره این درخت را مقدس میدانند به همین دلیل پارچه هایی را به درخت گره زدند تا آرزوهایشان برآورده شود. با این همه زیبایی وجاذبه طبیعی همین الان برای رزرو آنلاین تور کیش دست به کار شوید .

آژانس مسافرتی چهارفصل  این امکان رو برای شما فراهم میکنه تا به راحتی بتونید تور خودتون رو آنلاین رزرو کنید .

تفریحات آبی

یکی از تفریحات جالب جزیره کیش جت اسکی است، می توانید با ده دقیقه آموزش یک جت اسکی کرایه کنید و در دریای نیلگون خلیج فارس ساعات خوشی را سپری کنید. یکی دیگر از تفریحات لذت بخش پاراسل است، به این صورت که شما سوار بر چتر شده و توسط یک قایق کشیده می شوید و به آسمان می روید و می توانید از بالا از مناظر اطراف لذت ببرید. تیوپ هایی هم  برای کرایه هست که توسط یک قایق به سرعت کشیده می شود که هیجان واقعی را با آن تجربه  می کنید. اسکوتر دریایی که از هیجان انگیز ترین تفریحات جزیره کیش محسوب می شود که با کمک مربی به عمق دریا می روید و از دیدن دنیای زیر آب لذت میبرید.

اما در مورد تور مشهد

کدام هتل ها بهترین انتخاب برای اقامت در مشهد هستند؟ قیمت هتل های مشهد در تعطیلات نوروز چگونه است ؟ با هواپیما سفر کنیم یا قطار؟ سفر با خودرو شخصی بهتر است یا خرید تور مشهد از آژانس های مسافرتی؟ اقامت در خانه های اجاره ای بهتر است یا رزرو هتل؟

تور مشهد

شور و شوق زیارت بارگاه منور امام رضا (ع) یکی از مهمترین دلایل انتخاب تور مشهد است؛ اما چه جاذبه ها و دلایل دیگری برای سفر مشهد وجود دارد؟ مراکز خرید، جاذبه های طبیعی، بناهای تاریخی، پارک های تفریحی و پارک آبی و هتل لوکس و لاکچری، این شهر را به یکی از مدرین ترین و پر بازدید ترین کلان شهر های ایران تبدیل کرده است.

سفر با خودروی شخصی در تعطیلات نوروزی ویژگی های خاص خودش را دارد و همیشه خاطره ساز است ولی برای ساکنان شهر هایی که فاصله زیادی با مشهد دارند قطعا سفر با هواپیما، قطار یا اتوبوس بهتر است زیرا مسافرت طولانی با خودرو شخصی میتواند کمی خسته کننده باشد. اما خرید تور مشهد از آژانس های مسافرتی و سایت های رزرو آنلاین بلیط هواپیما و هتل میتواند هزینه های بیشتری داشته باشد ولی اگر توانایی پرداخت آن را داشته باشید بهترین انتخاب است. بهترین هتل های مشهد هتل های مشهد به دو نوع هتل های لوکس و گران قیمت و هتل های معمولی ارزان قیمت دسته بندی می شوند. از جمله هتل های لوکس و گران قیمت در شهر مشهد می توان به هتل قصر طلایی، هتل مجلل درویشی، هتل ایران مشهد و... اشاره کرد. از هتل های ارزان قیمت جهت اقامت مسافران تور ارزان مشهد می توان به هتل تهران، هتل رضا، هتل بارانا، هتل توکل، هتل فیروزه توس و... اشاره کرد. بهترین توصیه این است که برای بررسی قیمت تور مشهد به وب سایت آٓژانس مسافرتی چهارفصل chaharfasl.net مراجعه کنید.

بهترین مراکز خرید مشهد

از نظر بسیاری از مسافران مشهد بهترین فعالیت بعد از زیارت مرقد امام رضا، گشت و گذار در مراکز خرید مشهد و خرید سوغاتی و صنایع دستی است. مشهد مملو از بازار های قدیمی و مراکز خرید مدرن است. از بهترین مراکز خرید مشهد می توان به مرکز خرید مشهد، مرکز تجاری الماس شرق، مرکز خرید آلمان، مشهد مال، مرکز خرید خورشید، مرکز خرید کاسپین مد و... اشاره کرد.

مراکز تفریحی و گردشگری مشهد

قطعا حرم امام رضا (ع) مهم ترین جاذبه گردشگری و یکی از مراکز مذهبی مهم و پر بازدید در ایران است. اما مشهد جاذبه های تاریخی و گردشگری دیگری نیز دارد که از مهم ترین ان ها می توان به ارامگاه فردوسی و و نادر شاه اشاره کرد که از مهم ترین ابنیه تاریخی مشهد هستند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۵۸:۰۰ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

پرورش پرسرعت طیور نیاز به پروتئین



پرورش پرسرعت طیور نیاز به پروتئین را در آن ها افزایش می دهد . پروتئین طعام طیور به گونه طیور، سن و تراز ساخت آن‌ها بستگی داراست . اندازه غذای مصرفی روزانه طیور با اندازه انرژی خوراک، مواد مغذی آن، سن، وزن بدن، حرارت محفظه و اندازه تولید آن‌ها رابطه بدون واسطه دارااست . ارتقا انرژی خوراک موجب کاهش مصرف روزانه آن می‌گردد در صورتی که نسبت انرژی به پروتئین در خوراک طیور در نظر گرفته نشود و پرنده غذای خود را صرفا براساس انرژی تامین نماید، میزان رشد طیور بر اثر کاهش پروتئین مصرفی کاهش پیدا می یابد . به طور کلی طیور به اندازه‌ای غذا می خورند که احتیاجات انرژی خویش را تامین کند که در این فیس خوراک دادن به فیس از روی میل یا این که آزاد امری غیرمنطقی نخواهد بود .

جیره می بایست به نحوی تهیه شود تا طعام مصرفی روزمره تمام احتیاجات مغذی حیوان را به نحو مطلوب تامین نماید . مواد تشکیل دهنده جیره طیور مختلف عمدتاً شبیه به یکدیگر بوده و صرفا نسبت مواد تشکیل دهنده آن برای هر تیم از آنان مختلف می باشد احتیاجات مواد معدنی به مثل کلسیم، فسفر، منگنز و روی در جوجه‌ها نسبتا زیر می باشد ولی باید نسبت مناسب در بین آن‌ها رعایت شود .

به علت سرعت رشد بالای جوجه‌های گوشتی، غذا طیور مضاعف با کیفیت می‌باشد . انرژی غذا آنان نزدیک به ۳۲۰۰ کیلوکالری و پروتیین آن در حدود ۲۳ الی ۱۸ درصد می‌باشد .

آسیاب میکسر

طی تست های گوناگون ثابت شده است که تغذیه جوجه ها در یک سری روز اولیه زندگی با جیره هایی که دارای ذرات درشت بوده میباشد از آلودگی زرده پرهیز کرده به جذب زرده کمک موثری می نماید همینطور به برهان دریافت کامل مواد مغذی به وسیله پرنده سیستم ایمنی توسعه و گسترش قابل قبولی می یابد و مقاومت نسبت به بیماری ها وسایر کارداران منفی محیطی بالا می رود به علاوه ،مصرف غذای آردی به علت ساخت گرد و غبار درهنگام تغذیه جوجه ها به دستگاه تنفسی آنها جراحت رسانده آنان را مستعد ابتلا به بیماری هایی نشزی CRD می نماید که با مصرف پلت این دست اندرکاران منفی به میزان متعددی کاهش می یابد .با مخلوط کردن دان کرامبل و پلت و به کار گیری از پلت های کوچک تر و رعایت برخی مسایل مدیریتی ، سندرم آسیت ، مرگ ناگهانی و کانی بالیسم که مصرف پلت گهگاه به عنوان ادله مستعد کننده در بروز انها ذکر می‌شود قابل کنترل می باشند همینطور مصرف پلت منجر افزایش رطوبت بستر نمی گردد چون علی رغم بالا رفتن آب مصرفی به عامل وجود مواد پیوند دهنده در پلت ازجمله بنتونیت سدیم که خاصیت جذب آب داراست آب اضافی جذب شده و مشکل رطوبت بستر از در میان می رود .

همانگونه
که تا قبل از این ذکر شد مقدار ذرات خوراک مرغ بر بضاعت و توان تولیدی پرنده موءثر بوده این تاثیر بر روی نصیب های متفاوت دستگاه گوارش اعمال می گردد درتحقیقات گوناگون مشخص و معلوم گردیده هست که پلت ، وزن سنگدان و حجم آن را کاهش داده البته تاثیری بر pH دستگاه گوارش ندارد در جوجه های تغذیه شده با جیره آردی سنگدان وزن بیشتری داشته و دوازدهه سبک تر می شود همچنین pH محتوای روده کاهش یافته جمعیت میکروبی سکوم درجوجه های تغذیه گردیده با جیره آردی نسبت به جیره پلت کمتر می باشد کاهش وزن لوزالمعده و به تبع آن اندک شدن فعالیت تریپسین و آمیلاز روده در جوجه های تغذیه شده با جیره اردی دیده می شود


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۰:۱۳ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

فروش شایسته ترین کنسانتره ویژه گاو

فروش
شایسته ترین کنسانتره ویژه گاو پرواری در گزینش مواد تشکیل دهنده ی جیره دام و طیور در حیث به چنگ آوردن بها و کیفیت امری لازم می‌باشد . کنسانتره ویژه گاو پرواری یک عدد از این خوراک هاست که بهترین جور این متاع از شیوه این تیم به فروش می رسد .

از آنجا که جیره غذایی بدون نقص در دام می بایست تمام احتیاجات نگهداری، رویش و ساخت حیوان را تامین کند، علوفه به تنهایی توانایی تامین این احتیاجات را ندارد لذا مصرف کنسانتره به یاور علوفه اولا فقدان مواد مغذی در علوفه را تامین کرده و از طرف دیگر بایستی در لحاظ داشت ارتقاء وزن با استعمال از علوفه گران تر از ارتقا وزن با کنسانتره می باشد .

البته می بایست دقت داشت علوفه به میزان اضطراری بدلیل دارا بودن فیبر، جهت ارتقاء عملکرد میکروبهای شکمبه می بایست قسمتی از مواد غذایی را شامل گردد . کنسانتره خوراک فشرده شده دربردارنده مواد مغذی جهت تامین احتیاجات محافظت و تولید میباشد .

آسیاب میکسر

امروزه با فعالیت های اصلاح نژادی صورت گرفته بر روی دام و در سود ارتقا نیاز غذایی آنها، اهمیت مصرف کنسانتره خوراکی متراکم و سرشار از انرژی، پروتئین، مواد ویتامینی، معدنی و افزودنی ها بهمراه علوفه اهمیت فراوانی پیدا می کند .

مزایای
استعمال از کنسانتره پرواری در تغذیه دام کنسانتره تهیه شده با تدبیر از میزان احتیاجات دام و مقدار مواد مغذی موجود در آن هست .
کنسانتره به میزان کافی انرژی و پروتئین قضیه نیاز دام را تامین می کند .
کنسانتره خوش غذا و دارای قابلیت هضم فراوان بالا میباشد .
کنسانتره عاری از موادسازنده مضر و مواد سمی برای تن دام است .
بها تمام گردیده کنسانتره از حیث اقتصادی قابل بازگشت میباشد .
کنسانتره با داشتن حجم قلیل و مواد مغذی زیاد، انرژی واجب برای فعالیت، رشد و تولید را تامین می کند .
مزایای
مصرف کنسانتره پرواری به شکل پلت افزایش
امکان هضم شکمبه در اثر ژلاتینه شدن نشاسته کاهش
عوامل ضد تغذیه ای در خوراک ارتقا
امکان مصرف ماده کم آب و دسترسی مواد مغذی در هر وعده ترکیب
مطلوب از مواد مغذی در هر وعده طعام دهی از
در میان رفتن دست اندرکاران قارچی و میکروبی در کنسانتره در اثر حرارت پلت ارتقاء
خوش خوراکی کنسانتره تسهیل
در حفظ خوراک کاهش
ضایعات در انبار و آخور جلوگیری
از ناهمگن شدن خوراک در حین حمل و نقل و خوراک دهی کاهش
بازه طعام دهی کاهش
رطوبت این نوع کنسانتره در مقایسه با صورت آردی کاهش
هزینه های ساخت و در فیض بهبود ضریب تبدیل سلب اختیار دام در انتخاب مواد مغذی جان دار در پلت بدلیل فشردگی همه اجزای خوراک بطوریکه با مصرف هر قطعه پلت توسط دام مخلوط بدون نقص و یکنواختی از یک مواد اضطراری و قضیه استعمال در جیره در اختیار دام قرار گیرد .
ارزیابی
کنسانتره پرواری پروتئین این کنسانتره به طور معمول 15-15/6درصد، انرژی خالص حفظ 1/7 مگا کالری در کیلوگرم، انرژی خالص پرورش 1/2 مگا کالری در کیلوگرم و حدود یک درصد کلسیم و فسفر می‌باشد .

اندازه
مصرف کنسانتره پرواری مصرف روزانه غذا به فیس ماده خشک در گاو پرواری 2/5 الی 3 درصد وزن تن می باشد که فی مابین 60 الی 80 درصد وزن آن را می توان با کنسانتره ویژه پرواری و بقیه را با علوفه تامین نمود .


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۵:۳۳ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

الیاف مؤثر با افزایش بخش دانه ای درجیره

الیاف
مؤثر با افزایش بخش دانه ای درجیرهpre fresh و هورمون های آبستنی، مصرف ذیل تأثیر قرار می گیرد . مصرف روزانه بااحتمال بیشتری نوسان می کند . نوسانات روزانه ماده کم آب مصرفی دارنده اثر منفی برسلامت شکمبه بوده و متوسط ماده خشک مصرفی در هر روز را کاهش می دهد . این فرمان درکمترین موقعیت می تواند مصرف در سپس از زایش را کاهش دهد . بدتر از آن این که نوساناتدر مصرف، خطر کتوز، تب شیر و جابجایی شیردان را ارتقاء می دهد . الیاف مفید بلند بهپر نگه داشتن شکمبه و کارایی خوبتر آن طی دوره pre fresh امداد می نماید . بدین ترتیب اهمیتدارد که سطح ها کافی الیاف مؤثر ( معمولاٌ بیش از ۳۲ درصد NDF علوفه ای ) در جیره pre fresh مراقبت شود . حدود ۳/۲ کیلوگرم علف کم آب گراس با کیفیت بالا ( کمتر از ۶۵ درصد NDF ) می تواند به تأمین الیاف بلند مناسب یاری کند .

پروتئین دانشمندان کورنل، میزان پروتئین جیره های pre fresh تلیسه های زایش اولیه را از ۱۲ تا ۱۵ درصد با استعمال از پروتئین عبوریافزایش دادند . انگیزه آن ها تأمین DIP مسئله نیاز میکروب های شکمبه و اکثر کردن تولیدپروتئین میکروبی و بعد تأمین اسیدهای آمینه عبوری مازاد برای تأمین مابقی احتیاجاتگاو بود . آن ها درصد پروتئین شیر را آنگاه از زایش افزایش دادند و سرویس ها به ازایهر آبستنی گرایش به کاهش داشت .
آن ها همچنین کاهش نمره حالت بدنی آن گاه از زایش راکم کردند که این نتایج کتوز کمتر آن‌گاه از زایش را نشان می دهد . احتیاجات پروتئینگوساله در هم اکنون رشد درون تن گاو برای پرورش عضلانی شبیه همان میباشد که برای انرژی گفتهشد بدون پروتئین جیره ای کافی در پیش از زایش، گاو پروتئین کمتری را برای استفادهدر سپس از زایش ذخیره می نماید . این امر می تواند اثر منفی بر ایجاد پروتئین شیرداشته باشد . اسیدهای آمینه ویژه ای ممکن میباشد برای کمک به تمیز کردن چربی تجمع یافتهدر کبد کمک نمایند . اسیدهای آمینه ویژه ای نیز ممکن است به جذب و استفاده چربی برایانرژی کمک نمایند . پروتئین ممکن است در جذب کلسیم، کاهش تب شیر مزمن و افزایش مادهخشک مصرفی کلیدی باشد . NRC۱۹۸۹ تنها ۱۲ درصد پروتئین خام را در جیره pre fresh پیشنهادمی کند .
پژوهشگران در موضوع کافی بودن یا این که نبودن آن توافق ندارند . آزمایش هایبرخی پژوهشگران تفاوتی را در پاسخ به پروتئین اضافی خورانیده گردیده در میان سطح ها نسبتاًبالای پروتئین قابل تجزیه یا این که سطح های نسبتاً بالای پروتئین غیر قابل تجزیه بودند، مشخصنکردند .
پروتئین قابل تجزیه می تواند تلف شود و بارگیری نیتروژن اضافی می تواندبه طور مخالف این گاوها را زیر تأثیر قرار دهد .
یک تست در مزرعه کورنل نشان اعطا کرد که خورانیدن بیش از ۱۲درصد پروتئین خام طی زمان pre fresh خطر جفت ماندگی و کتوز را کاهش می دهد . تجربهبا بخش اعظمی از گله های تجاری نیز از خورانیدن سطوح فراتر پروتئین حمایت می نماید . بهعلت این تجارب و آزمایشات کورنل که قبلا قضیه مشاجره قرار گرفت اکثری از متخصصینتغذیه توصیه می کنند جیره پیش از زایش حاوی ۱۵ ۱۴ درصد پروتئین خام باشد که حدود ۳۰درصد از پروتئین به شکل پروتئین محلول، ۶۰ درصد آن پروتئین قابل تجزیه(DIP) و ۴۰درصد آن پروتئین غیر قابل تجزیه(UIP) باشد .

آسیاب میکسر
ورود برخی پروتئین های سویای فرآیند شدهو پروتئین های حیوانی برای بهبود کیفیت اسیدهای آمینه عبوری (UIP ) توصیه گردیده است . پروتئین مازاد به ویژه برای تلیسه های زایش اول کلیدی می باشد .۹۰۱ گرم پروتئین قابلمتابولیسم براساس NRC ۲۰۰۱ در روز ۲۷۰ آبستنی و ۸۱۰ گرم در روز ۲۷۹ آبستنی توصیهمی شد . با استعمال از پیش بینی ۱۳/۷ کیلوگرمی و ۱/۱۰ کیلوگرمی ماده کم آب مصرفی، بهشرط این که جیره به خیر برای بخش های پروتئین متوازن شده باشد، به ترتیب برابر با ۵/۶ درصد پروتئین قابل متابولیسم و ۸ درصد پروتئین قابل متابولیسم برای ۲۷۰ و ۲۷۹روزگی آبستنی یا این که ۸/۱۰ درصد و ۴/۱۲ درصد پروتئین خام می باشد .
یک زیرنویس در NRC(۲۰۰۱) به خواننده توضیح می دهد که ۱۲ درصد پروتئین ناپخته می تواند به طور حقیقیموردنیاز باشد تا نیاز گاوها برآورده شود که به علت اتلاف پروتئین می باشد و درتوصیه های NRC در جیره های استاندارد گاوهای close up۱۲ درصد پروتئن ناپخته پیشنهاد شدهاست .

ویتامین ها و مواد معدنی سطوح کافی مواد معدنی و توازنمواد معدنی برای در اختیار گرفتن مشکلات متابولیکی هم حاد و نیز مزمن اساسی می باشد . یک عدد ازمشکلات متابولیکی معمولاً سبب ساز به سایر معضلات متابولیکی و قلیل شدن ایجاد می شود .

رئیس خوراکدهی و خوشخوراکی جیره ▪ گاوهای pre fresh طاقت فرسا گیرترین گروه تغذیه کننده در مزرعه می باشند .
علوفه جیره بایدتازه و سوای کپک باشد و از ما‌نده ( sweeping) خوراک گاوهای دوشا به تیتر بخشیاز جیره pre fresh استفاده نشود .
TMR مجموعه pre fresh یک روز در دربین خورانیدهنشود . حداقل ۱ توشه در روز و خوب تر می باشد ۲ بار در روز TMR تازه در دسترس قرار بگیرد .
هیچ زمان
اجازه داده نشود آخور در ارتفاع روز خالی بماند ۱۰(درصد ما‌نده پیشنهاد میشود) احتیاط شود که نمک های آنیونی و چربی های عبوری و پروتئین های حیوانیکه خیلی خوشخوراک نیستند حداقل باشد و به تدریج اضافه شود .
علوفه داده گردیده درجیره گاوهای دوشا، برا ی دست‌کم کردن پیکربندی سپس از زایش، به گاوهای pre fresh نیزخورانیده شود .

محیط تنش و سطح ها NEFA خون دارای ربط بااسترس بوسیله تأمین یک رده دارنده تهویه خوب، منزه و کم آب و دارای بستر عالی برایگوساله زایی، کاهش می یابد . استرس گرمایی را دست‌کم کنید و از انتقال گاو در زمانزایش پرهیز نمائید .

نیاسین نیاسین یک ویتامین محلول در آب می باشد که توسطمیکروب های شکمبه تولید می شود . نیاز به نیاسین به ویژه طی عصر انتقال بخش اعظم ازچیزی است که در شکمبه ساخت می شود . نیاسین می تواند در کبد در متابولیسم چربی هاکمک نماید و بنابراین افزودن ۶ تا ۱۲ گرم نیاسین به جیره می تواند سطح ها کتون خون راکاهش دهد . هر تعدادی اطلاعات مخالف از محققان نیز مو جود می باشد .

کولین کولین یک ویتامین محلول در آب می باشدکه نظیرنیاسین به وسیله میکروب های شکمبه ساخت می شود . همانند نیاسین، محققان حالا بر اینباورند که میکروب های شکمبه نمی توانند کولین کافی برای تأمین تمام نیازهای گاو رابه ویژه طی عصر انتقال بسازند . کولین در گزیده از ساختار دیواره سلولی به ویژهغشاهای سلول وجود داراست .
کولین در به کار گیری از چربی ها و انتقال آن ها از کبد به شکللیپوپروتئین البته با چگالی بسیار قلیل ( VLDL ) دخالت دارا‌هستند . البته، کولین بخصوص طیدوره انتقال برای گاوها مهم می باشد تا به آن ها در پاک کردن کبد از چربی تجمعیافته برای خودداری از سندرم کبد چرب یاری نماید . باکتری های شکمبه عمده کولین جیرهای مصرف گردیده به وسیله گاو را تجزیه می نمایند . براین اساس کولین افزوده گردیده می بایست به شکلمحافظت گردیده در برابر شکمبه خورانیده شود .


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۲۲:۴۹ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)

روشهای فرآوری مواد خوراکی

روشهای
فرآوری مواد خوراکی و تأثیر آن در تغذیه دام وطیور فرآوری
مواد خوراکی در طیور: مزایای حاصل از فرآوری طعام مدتها پیش برای صنعت طیور مشخص و معلوم شده است . اثرات مفید فرآوری طعام بر سعی طیور اولین بار بوسیله پاتتن در حدود هفتاد سال قبل گزارش شد و از آن بازه تا کنون این مسائل به وسیله محققین زیادی تایید گردیده هست . امروزه بخش اعظم خوراکهای طیور پس از ترکیب شدن متحمل نوعی فرآوری می شوند . بهبود راندمان غذا می تواند دراثر ارتقا بها خوراک به ادله استریلیزه شدن، افزایش خوشخوراکی و هم بهبود قابلیت و امکان دسترسی مواد مغذی باشد . به علاوه فرآوری خوراک می تواند احتیاجات مواد مغذی را از طرز تاثیر بر فعالیتهای مرتبط با مصرف طعام تغییر تحول دهد . طیوران انرژی کمتری را جهت مصرف خوراک به کارخواهند برد، لذا انرژی بیشتری جهت پرورش در دست خواهند داشت .
اشکال
فرآوری مواد غذایی تشکیل دهنده جیره به طور کلی برخی از اجزای جیره پیشین ازاینکه به صورت ترکیب درآیند و به تیتر جیره ای بدون نقص مسئله استعمال قرارگیرند، نیاز به فرآوری دارا هستند تا بهتر بتوانند احتیاجات مواد مغذی طیور را برطرف سازند وهمچنین با از در بین رفتن مانع های تغذیه ای موجود درآنها، کمترین تاثیر مضر را بر سلامت طیور بگذارند .

آسیاب میکسر
فرآوریهایی که برای اقلام دانه ای پیشین از ورود به جیره قضیه استعمال قرار می گیرند عبارتند از: 1 .Cooking: دراین راه پخته شدن دانه ها به وسیله روشها ودستگاههای متفاوت صورت می گیرد . به طور مثال در قضیه سویاها ابتدا خیساندن آنان رخ می گیرد و آن گاه به مدت حداقل 30 دقیقه جوشانده می شوند وسپس پهن می گردند تاخشک شوند و زمینه به کارگیری قرار گیرند .
2 .Micronising: دراین راه و روش که از پرتوهای مادون قرمز رنگ استفاده می‌گردد دراثر برخورد پرتوها به مولکولهای دانه، گرما تولید شده وموجب تخریب ممانعت کننده ها می شود و نیز سلولهای چربی شکسته گردیده وانرژی بیشتری بدست می آید (درمورد دانه سویا) .
3 .Flaking: در این فرآوری با تزریق بخار بین دوغلطک وعبور دانه ازاین غلطکها فلکینگ یا فلس شدن اتفاق می افتد .
4 .Toasting: در این راه از از حرارت خشک به کارگیری می شود و در انتهای فعالیت رطوبت دانه ها (به طور نمونه برای دانه سویا ) حدود 30 درصد کاهش می یابد . جایگاه حرارتی که برای این مراد استعمال می شود، درمحدوده ای از 110 تا 168 سکو سانتیگراد، بسته به گونه دستگاهی که به کار گیری می شود، قرار دارد .
5 . ExtrusionوExpansion : دراین دونوع فرآوری، مواد خوراکی، درجه حرارت وفشار بالایی را برای بازه زمانی کوتاهی تحمل می نمایند . این دونوع فرآوری از لحاظ ازبین رفتن مواد ضد تغذیه ای وبهبود قابلیت به کارگیری از آمینواسیدها وانرژی، دراقلام خوراکی مزیت بالایی دارا هستند .
فرآوری
جیره آسیاب کردن به عنوان منتخب از فرآوری خوراک موضوع دقت می باشد و می تواند پیشین یا بعد از آن از ترکیب کردن طعام (عموماً آنگاه از ترکیب کردن خوراک) توسط آسیاب چکشی یا این که آسیاب غلطکی چهره گیرد . در آسیاب چکشی میزان پرده آسیاب می تواند متفاوت باشد (معمولاً در محدوده ای از 3 تا 10 میلی متر) که بستگی به درشتی زمینه نیاز ذرات آسیاب شده دارااست . در یک آسیاب غلطکی مواد از در بین دو غلطکی عبورمی نماید که رخنه‌ دربین دو غلطک، برای تغییر دادن ریزی ذرات آسیاب تهیه گردیده می باشد . به طور متداول آسیابهای غلطکی برای ساخت ذرات درشت بکار می پروسه اماذرات ریز، با یکنواختی شبیه با آسیابهای چکشی، در آسیابهای غلطکی نیز می توانند ایجاد شوند . درهر دوحالت میزان ذرات تولیدی به فاکتورهایی مانند نوع دانه وسرعت آسیاب کردن بستگی دارد .
علاوه بر آسیاب کردن خوراک، فرآوری های فیزیکی دیگری نظیر توربولاتورهای شیب دار،توربولاتورهای باظرفیت بالا،کتل، راپینر، بوکامکتورها، سیستم SIRT ، اکستروژن و اکسپنشن نیز وجود دارا هستند که همگی دارنده خصوصیات، زمان و رتبه حرارت متفاوت می باشند . به تیتر نمونه در توربولاتورها مقطع بازه زمانی حرارت دادن کوتاه است درحالی که در سیستم SIRT مدت مدت حرارت دادن تا 10 دقیقه می تواند باشد . درجه حرارت در توربولاتورها، در محدوده ای از 85-50 رتبه سانتیگراد ساخت می شود، ولی در اکسپندر ها وکمپکترها این محدوده می تواند تا 120 درجه سانتیگراد هم تامین گردد . در اکستروژنها واکسپنشنها خوراک با یک سکو حرارت بالا برای یک دوران کوتاه حرارت داده شده، در حالی که از میان یک قالب گرم عبور داده می شوند . یک تفاوت بیشتر ای که دربین این دو نوع فرآوری وجود داراست این هست که در اکسپنشنها صرفا قبل از ورود خوراک به محل پیچ خوردگی در دستگاه، مرتبه حرارت 90-80 سکو سانتیگراد داده می شود، درحالی که در اکستروژن این گرما وجود ندارد، امافشار بیشتری به وسیله بخش پیچ دار دستگاه اعمال می گردد .
فرآوری دیگری که موردتوجه می باشد، استفاده از سیستم پاستوریزاسیون غیر هوازی هست که دربرگیرنده احتراق سوخت گازی در حضور آب می باشد که فیض آن ساخت گازی داغ با درجه حرارت 80 درجه سانتیگراد می باشد، اما ارتقاء مقدار رطوبت دراین سیستم نسبت به بقیه سیستم ها بالا نمی باشد .


برچسب: آسیاب میکسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۱۷:۳۱ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)