ماكيان البرز ماكيان البرز .

ماكيان البرز

رويش بلدرچين

به گزارش ايرنا، گيلان مستعدترين استان براي پرورش پرنده ها و ماكيان در مرزوبوم محسوب مي شود در حالي كه از لحاظ جواز همانند ديگر استان ها شرايط يكسان براي آن در لحاظ گفته گرديده مي باشد . در سال هاي اخير رويش اين پرنده كوچك و پرفايده در بين بسياري از خانواده هاي روستايي در واحدهاي كوچك رونق گرفته هست .
در حالي كه بضاعت و توان رويش بلدرچين در گيلان بيش از چند برابر ساخت فعلي وجود دارااست ولي مردم روستايي گيلان از رويش بلدرچين اين پرنده كوچكي كه از نظر پروتئين برتري آن نسبت به مرغ اثبات شده مي باشد و در سال مي توانايي پنج تا شش دوره براي گوشت، آن را رويش اعطا كرد و شش ماه از سال از تخم آن منفعت برداري كرد، محروم هستند .
بسياري از كارشناسان و دست اندركاران گيلان را به ادله وجود تالاب ها ، جنگل ، مراتع و وضعيت آب و هوايي زيستگاهي مناسب براي زيست و رويش گونه هاي طيور و پرنده مي دانند كه آن را نبايد از نظر رشد و مراقبت طيوران در رديف ديگر استان ها قرار بخشيد و براي آن محدوديت ساخت كرد .

آسياب ميكسر
البته در استان گيلان براي رويش بلدرچين صرفا بصورت صنعتي مجوز داده مي شود و عدم صادر شدن جواز پرورش بلدرچين در واحدهاي كوچك يكي از چالش هاي روستاييان استاني كه بهترين حالت در دربين استان هاي مملكت براي رويش پرنده ها و ماكيان داراست .
پرورش بلدرچين بصورت بسته و فارغ از چراگاه مي‌باشد و به شكل گله مادري ، جوجه كشي و رويش گله گوشتي در جمهوري اسلامي ايران رويش داده مي شود .
رويش دهندگان خرد روستايي گيلان مي گويند: اين پرنده در روستاهاي گيلان براي مصارف گوشت و تخم آن رويش داده مي شود البته دامپزشكي صدور هرگونه جواز را در اين مورد منع كرده مي‌باشد و دادن مجوزها به واحدهاي گرانقدر و صنعتي منحصر به فرد شده است .
يك توليد كننده بلدرچين در شهرستان لاهيجان مي گويد:برغم استقبال جوان ها و كشاورزان گيلاني به پرورش بلدرچين و تقاضا براي مصرف از فرآورده هاي آن طي تعدادي سال اخير ارتقاء يافته ميباشد ولي اذن جواز در واحدهاي كوچك به اين روستاييان و علاقه مندان داده نمي شود .
محمد يوسفي پور به خبر نگار ايرنا افزود:عدم صادر شدن مجوز براي واحدهاي كوچك و مردمي موجب مي شود كه پرورش دهندگان اين پرنده از تسهيلات بانكي محروم شوند در حالي كه برخورداري از اين وام ها مي تواند به ايجاد اشتغال براي جوان ها روستايي و به معيشت خانواده ها ياري نمايد .
وي حافظه نشان كرد: براي رويش بلدرچين نياز به تعاوني و تشكيل صنف ميباشد تا قيمت ها در دست گرفتن و مواد نخستين با ترخ مطلوب براي پرورش دهندگان آماده شود تا اين حرفه نيز نظامند شده و از تشكيلات قانوني برخوردار شود .
او يك عدد از مشكل ها ديگر رشد دهندگان بومي بلدرچين را وجود مارك هاي غير قانوني و فاقد مجوز در بازار دانست و اظهار داشت:مسير قانوني و چك در عرضه تخم و متاع هاي بلدرچين در گيلان به علت نبود مجوز ساخت وجود ندارد و سقف ساخت آن معين نمي‌باشد تا بتوان به اندازه كافي ساخت و در بازار آن تعادل ايجاد كرد .
او يادآورشد: دادن مجوز و حمايت از واحدهاي ساخت كننده مي تواند در راستاي ارتقا توليد در اقتصاد مقاومتي قرار گيرد و به اقتصاد خانوارها امداد كند و به ساخت شغل براي جوان ها در روستاها بيانجامد .
او ادامه داد: صادر شدن جواز براي واحدهاي گران قدر در استان گيلان مي تواند به واحدهاي دستكم 10هزار قطعه اي كاهش يابد تا توليدكنندگان بيشتري بتوانند در اين ميدان وارد شوند .


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۲:۱۹:۱۰ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

اهميت فسفر و كاربرد آنزيم فيتاز در تغذيه طيور

مقدمه: بخش اعظم فسفر جانور در مواد خوراكي با منشاء گياهي مخصوصاً در دانه غلات به فيس متصل به اسيد فيتيك ميباشد كه اصطلا حا فسفر فيتاتي ناميده مي شود .

فسفرفيتاتي در دانه غلات و بقولات به ترتيب 50تا 75 در صد كل فسفر جانور در دانه را بخود اختصاص مي‌دهد . فيتات با تشكيل كمپلكس نا محلول بامواد معدني همانند نيكل، كبالت،منگنز،آهن و روي در جذب آن ها ساخت اختلال نموده و موجب نبود آنها در آدم و دام و افزايش دفع آنان در مدفوع مي شود .

آسياب ميكسر

از طرف ديگر پايين بودن قابليت دسترسي فسفر جان دار در منابع گياهي علاوه بر ارتقاء نيلز به به كار گيري از منابع فسفر غير آلي از نحوه تجمع در خاكهاي زراعي،شسته شدن از طريق زه آبها و عوامل فرساينده شديد خاك،وارد آبهاي سطحي گرديده و موجب ارتقا الودگي آب رودخانه ها، جويبارها و در ياچه ها مي‌شود .مطالعات انجام گرفته بيانگر اين مي باشد كه مقدار دفع فسفر در مدفوع خوك و طيور بيشتر از فسفر جان دار در مدفوع ساير دامها مي باشد،كه اين خود موجب افزايش آلرژي در رابطه با آلودگي هاي زيست محيطي دفع فضولات خوك و طيور شده ميباشد .

با دقت به مطالب ذكر گرديده و بالا بودن قيمت نسبي منابع غير آلي فسفر در مقايسه با منابع كلسيم جيره مطالعات متعددي جهت محاسبه راهكارهاي كاهش دفع فسفر از طريق مدفوع انجام گرفته ميباشد كه مي توان به مواقعي همانند كاهش تراز فسفر خوراك، به كارگيري از برنامه تغذيه سطح اي فسفر، پرورش غير وابسته كالا نر و ماده، تهيه و تنظيم جيره بر پايه فسفر قابل دسترس بجاي فسفر كل و اخيراًاستفاده از آنزيم فيتاز اشاره نمود .

پس از آزمايشاتي در قرن 18 كه موجب شفاف شدن نقش كلسيم و فسفر در ساخت و نگهداري استخوانها در بدن شويد نشان داده شد كه نبود اين عنصرها قادر است به ميزان متعددي كارايي توليدي گونه هاي دامها و طيور را زير تاثير قرار دهند .

هر چند فسفر به اندازه زيادتر از كلسيم در منابع خوراكي زمينه به كارگيري طيوروجود دارد،ولي متاسفانه بخش اعظم فسفر مو جود در منابع گياهي بدليل اتصال به اسيد فيتيك، جهت طيور غير قابل استفاده مي باشد . از طرف ديگر منابع معدني فسفري توسط طيور بدون انواع نبوده و حتماًقبل از مصرف مصرف بايستي زمينه كار آوري شيميايي يگانه قرار بگيرند . كه اين موجب افزايش هزينه هاي تنظيم اين منابع مي گردد .

 

برخي
دست اندركاران اثرگذار بر جذب فسفر:
جذب فسفر در دوازدهه و از نحوه جذب فعال و غير فعال يا اين كه انتشار انجام مي گيرد .نتايج مطالعات انجام گرفته بر روي جذب فسفر بيانگر اين مي باشند كه عوامل متعددي از گزاره سطح كلسيم و فسفر جيره، نسبت در بين كلسيم و فسفر ، مقدار ويتامين Dجيره، سن طيوران و غيره ميتوانند ميزان جذب فسفر رادر طيور زير تاثير قرار دهند . صورت ساختماني فسفر از جمله عواملي است كه جذب را پايين تاثير قرار مي دهد . بطور كلي اشكال معدني فسفر خوب تر از گونه هاي آلي آنان جذب مي‌گردند . بعنوان مثال اسيد فيتيك يا فسفر بهتر از اشكال آلي آنها جذب مي گردند . بعنوان نمونه اسيد فيتيك يا فيتات يك عدد از اشكال آلي فسفر مي باشد،كه معمولا در دانه غلات و بقيه دانه ها وجود دارد كه گذشته از جذب حتماًبايستي گروههاي فسفاتي آن با به كارگيري از آنزيم فيتاز از ملكول مر بوطه قطع شوند . از طرف ديگر امكان جذب انواع غير آلي يا معدني فسفاتها نيز متغير مي باشد، بعنوان نمونه ارتو فسفاتها خوبتر از متافسفاتها جذب و اينها هم خوب تر از پيرو فسفاتهاجذب مي شوند .

اكنون معلوم شده مي‌باشد وجود مقادير بالاي آهن ،آلومينيم يا منيزيم نيز مي تواند با تشكيل فسفاتهاي نا محلول موجب خلل در جذب كلسيم و فسفر شوند . از حيث تئوري جيره هاي داراي مقادير بالاي چربي با تشكيل صابونهاي نمكي نا محلول موي جب كاهش جذب كلسيم مي شوند، در‌صورتي‌كه چه اين وضعيت بدليل زير بودن اندازه چربي در خوراك طيور بندرت اتفاق مي افتد .

اسيديته ياPHدستگاه گوارش استدلال ديگري ميباشد كه جذب مواد معدني از گزاره فسفر را تحت تاثير قرار مي دهد . چنين بنظر مي برسد كه اثرات مثبت اسيديته عمدتاً از شيوه افزايش مقدار محلوليت اين عنصر در نقطه تماس با غشاهاي جذبي در روده باريك باشد .


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۴۶:۵۷ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

گوسفند سنگسري

گوسفند
سنگسري از
ويكي‌پديا، دانشنامهٔ آزاد پريدن
به ناوبريپرش به جستجو گوسفند سنگسري نوعي نژاد منحصربه‌فرد بفرد از دام سنگسري و از انواع نژاد گوسفند گوشتي در جمهوري اسلامي ايران ميباشد . خاستگاه گوسفند سنگسري مراتع عشاير ايل سنگسر در شهرستان مهديشهر و چندين از استان‌هاي همسايه‌ مي‌باشد .

نژاد گوسفند سنگسري، به عامل ظرافت, اقتدار زياد و مقاومت در پيش‌روي كارداران محيطي، قضيه دقت محققين قرار گرفته‌است بطوري كه اين نژاد زمينه چندين پايان‌نامه دانشگاهي بوده‌است .

همچنين گوسفندان سنگسري از حيث پرواري بي‌نظيراند و جنس گوشت آن ها تقريباً ٪۶۰ وزن گوسفند پيش از ذبح شدن است .[۱]

آسياب ميكسر
محتويات
۱ جمعيت
۲ شكل
ظاهري و جثه ۳ پانويس
۴ جستارهاي
وابسته جمعيت
جمعيت نژاد گوسفند سنگسري حدود ۱۰۰۰۰۰ راءس تخمين زده ميشود كه در استانهاي گوناگون ميهن پراكنده شده‌اند .
[۲]
صورت
ظاهري و جثه گوسفند سنگسري نژادي گوشتي و ريزجثه‌است و تنوع رنگ در اين نژاد زياد مضاعف مي باشد . بطوري كه رنگ گوسفندان اين نژاد از قهوه‌اي كاملاً روشن تا قهوه‌اي كاملاً تيره متغير هست .

همينطور در اين نوع نژاد، قوچ‌ها و ميش‌هاي فاقد شاخ هستند و گوسفندان، دنباله آنان معلق نمي‌باشد و مضاعف كوتاه هست .
ايجاد
مثل گوسفند
شال توان خير و خوبي در دوقلو زايي دارااست درصد دوقلو زايي در اين گوسفند بالاي۴۰درصد ميباشد كه بالا ترين نرخ را درميان گوسفندان كشور‌ايران داراست به طوري كه از ۱۰۵ ميش ۱۶۵بره توليد ميشود گوسفند افشاري و گوسفند كريم در درجه هاي بعدي قرار دارا‌هستند همچنين مقطع بازه بارداري اين گوسفند ۹۰ تا ۱۲۰ روز مي‌باشد و از بقيه گوسفندان كوتاه تر است
ويژگي ها
ظاهري وجود
لكه سفيد بر روي پيشاني كه گهگاه تا پشت راز ادامه ميابد وجود منگوله در زير گلو ، محدب بودن نيمروخ بيني از حياتي ترين خصوصيت هاي گوسفند شال ميباشد وجود دنبه گران قدر و دنباليچه كه تا مفصل خرگوشي ادامه دارا‌هستند گوش ها گرانقدر و اويزان و بيمو بودن سرو پا ها و محوطه ذيل شكم و نيز هر دو متاع فاقد شاخ مي باشد
رنگ

د

دو
ميلاد خاكستري سياه و در بلوغ سفيد مايل به خاكستري

به كارگيري
ها اين
گوسفند گوشت متعددي ساخت ميكند استفاده آن هم در پرواربندي و هم در داشتي كاربرد دارااست همچنين شير عالي و پرچربي هم ساخت مي كند از قوچ اين نژاد براي تصحيح گله گوشتي به كارگيري ميگردد و رشد آن فراوان به صرفه ميباشد جمعيت اين گوسفند 140 هزار مركز در استان قزوين مي باشد گوشت اين گوسفند زياد خوش مزه بوده و هواداران زيادي دارااست خصوصيت هاي ژنتيكي اين گوسفند منجر گرديده در بين دامداران دوست داستني باشد بره هاي توليدي توسط گوسفند شال وزن بالايي دارااست و ازسرعت رويش ۳۰۰گرمي در روز برخوردار بوده كه اندك نظير است
ويژگي ها
توليدي


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۰۳:۰۴ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

چه گونه كتوز را تشخيص دهيم ؟

چه گونه
كتوز را تشخيص دهيم ؟ براي درمان پيروزي آميز كتوز حساس ميباشد بتوانيم بيماري را در پرسرعت ترين زمان ممكن شناسايي نماييم .لازمه اين فرمان شناختن علايم كتوز (تحت درمانگاهي ) به وسيله دامدار يا اين كه رئيس دامداري هست .
علايم
تحت را در جستجوي علايم كتوز در لحاظ داشته باشيد: - كاهش مصرف غذا: گاوهاي دچار به كتوز كمتر مي خورند .اين موقعيت را مي بضاعت و توان با امتياز دادن به پر بودن شكمبه انجام اعطا كرد .
در اين دام ها اين امتياز كمتر از بقيه گله مي باشد .
- كاهش وزن و امتياز موقعيت بدني به رخ سريع: تا حدود 50 روز پس اززايش امتياز حالت بدني اين گاوها بيش از يك نمره كاهش مي يابد .
. .گاوهاي در گير به مقدار كافي كار ندارند .
ممكن ميباشد پوشش موي گاو به فيس قابل اعتنا خشن شده باشد .اغلب،موهاي گاو سيخ مي شودزيرا اين گاوها حس سوز‌و‌سرما مي كنند .
- بوي استون: افرادي كه بتوانند بوي استون را استشمام كنند مي تواننددر هواي تنفسي،ادرار و شير گاوهاي مبتلا بوي استون را احساس كنند .
- كيت ها و نوارهاي مخصوص ازمايش كتوز: به ياري اين مواد مي توان وجود كتون را در ادرار يا اين كه شير ازمايش نمود . .
- كاهش توليد شير : به ويژه در مراحل اخر بيماري درصورتي كه چه براي تشخيص كتوز كمتر به آن دقت مي شود ولي بر اساس داده ها چربي و پروتئين جانور در شير مي توانايي كتوز را تشخيص اعطا كرد .در اين وضعيت نسبت چربي به پروتئين شير نامتعادل خواهد شد .درصورتي كه در صد چربي و پروتئين شير اختلافي بيش از 5/1 در صد داشته باشند مي بضاعت و توان به كتوز مشكوك شد .
در بيشتر موردها در صد چربي 5 در صد يا بيشتر بوده و در صد پروتئين3 در صد يا اين كه كمتر مي باشد .

آسياب ميكسر
اين
موقعيت را مي توان اين گونه تعبير و تفسير نمود: در صد بالاي چربي شير به دليل فراخوان چربي هاي تن است كه در غايت در شير وارد شده مي باشد .در گاوهايي كه در زمان زايش تپل ميباشند اين تاثير اكثر هست .در صد زير پروتئين شير به اين استدلال مي‌باشد كه پروتئين بدن به ادله كمبود انرژي به تيتر مرجع انرژي موضوع مصرف قرارمي گيرد .
پروتئين به يك بخش گلوكز و يك بخش اسيد امينه تبديل مي شود .بخش گلوكز براي ساخت لاكتوز به كار مي رود .
ميزان لاكتوز شير كاملا ثابت مي باشد .لاكتوز در محافظت حجم ايجاد مهم مي باشد .گاوهاي نو زا اين شرايط را تاحد ممكن ادامه مي دهند .قسمت اسيد امينه اكثر وقت ها به صورت اوره ،بدن گاو را كنار گذاشتن مي نمايد (وقتي انرژي كافي در شكمبه در دسترس نباشد)اين بخش از پروتئين معمولا براي توليد پروتئين شير بكار رفته و در موقعيت كمبود انرژي از دست مي رود .
تجويز
پروپيلن گليكول درمان كتوز درمانگاهي دربرگيرنده تجويز پروپيلن گليكول مي باشد .500 ميلي ليتر از اين ماده را مجدد در روز و به مدت چهار روز به دام بخورانيد .مسأله اساسي استارت به موقع و زود هنگام معالجه ميباشد تا گاو زودتر بهبود يابد .
در اين حالت از بقيه مشكل‌ها نيز جلو گيري مي شود .
در صورتي‌كه پس از تجويز پروپيلن گليكول بهبودي حاصل نشد با دامپزشك گله مشاوره كنيد . وي مي تواند درمانهاي تكميلي را ارايه دهد .
در كنار معالجه با پروپيلن گليكول مساله كليدي يافتن علت بيماري و رفع ان مي باشد .به ياد داشته باشيد هرگاه يك مورد بيماري درمانگاهي پيدا مي شود مسلما مورد ها ديگري هم در گله وجود دارد كه هنوز تشخيص داده نشده اند (موارد زير درمانگاهي ) .علاوه بر اين به تيتر يك رويه حل پرسرعت درصورت نيازمي توان به جيره ،نشاسته اضافي يا اين كه تركيبات پروپيلن بيش تر نمود .اين فعاليت ميزان پروپيونات ورودي به كبد را افزايش مي دهد .


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۱۴:۳۳ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

مديريت پيش از كشتار جوجه هاي گوشتي

نكات
كليدي • جدا طعام (به عبارت ديگر عدم مصرف داروهاي ضد كوكسيديو استات ها) به خواسته پرهيز از ايجاد پس ما‌نده هاي داروئي در گوشت .
• سه روز روشنائي بدون نقص (23 ساعت روشنائي و يا اين كه ساعت تاريكي) براي خودداري از مشكل‌ها احتمالي در مدت مرغ گيري .
• قطع مطلوب غذا براي پرندگان، جهت اطمينان از اينكه سيستم هاي گوارشي آنها قبلي از استارت پروسه خالي بوده و آلودگي هاي مدفوعي در طي انتقال محدود خواهد شد .
• حذف بدون نقص گندم از جيره آنها، دو روز گذشته از كشتار .

تاخير در حذف آبخوريها براي مقطع زمان طولاني تا حد ممكن مرغ
گيري مرغ گيري و بارگيري منجر ساخت فشار و استرس به جوجه ها مي شود . بيشترين علل افت جنازه مشاهده گرديده در طي وقتي است كه پرنده ها گرفته و بارگيري مي شوند . مرغ گيري در همگي روند بايد با بررسي دقيق انجام شود . بارگيري پرنده ها و انجام فرآيند ماشيني مانند برداشت كننده ها و جرثقيل هاي چنگك دار بايد بوسيله افراد آموزش چشم چهره گيرد، عمل و جنب و جوش پرنده ها به مراد پرهيز از توليد كوفتگي، خراشيدگي و بقيه جراحات، دست‌كم باشد .
مرگ و مير در طي پروسه مرغ گيري و انتقال نبايد بيشتر از %1/0 باشد .

آسياب ميكسر
«پيش
از مرغ گيري» محاسبه برهه زماني مرغ گيري و انتقالي و آغاز مرغ گيري مطابق با زمانيكه پرنده ها براي كشتار زمانبندي مي شوند، انجام مي گيرد . اطمينان از اين كه كليه تجهيزات زمينه به كار گيري (شامل وسايل، باكس ها، حفاظ و توري ها) تميز، ضدعفوني گرديده و در حالت مناسب هستند، لازم هست .جعبه هاي شكسته يا اين كه خراب ممكن است، پرنده ها را مجروح كند .
مرمت (باز سازي كردن)سطح زميني كه به در محل ورود تالار پرورش رويكرد پيدا مي كند(و هر رويه ثانويه اي كه منتهي به لانه آنان مي شود) براي اطمينان از خروج بي دردسر كاميون هاي بارگيري حتمي است، زيرا از ساخت كوفتگي و شكستگي و جراحت به پر و بال پرنده ها خودداري مي كند .
بايستي هر نوع بستر مرطوب جانور در تالار پرورش كه مانع از مرغ گيري مي شود، حذف شود و با يك بستر خشك جايگزين شود .
تمام امكانات دانخوري در طول (2 متر) قرار گيرد، يا اين كه از سالن بيرون شود چون ممكن ميباشد بازدارنده از تكان طيوران و عمل پرنسل در سطح مرغ گيري شود .
پرنده ها در پن هايي در يك تالار بزرگتر جداسازي شوند،اين كار از چسباندن و ازدحام غير واجب آن‌ها جلوگيري كرده و موجب دسترسي پرندگاني كه نياز به مرغ گيري ندارند به آب مي شود .
تا حد قابليت و امكان شدت نور و روشنايي در طي مرغ گيري به مراد كاهش فشار بر آنهاكاهش دهيد، مرغ گيري در هنگام شب ترجيح داده مي شود، شدت نوروفروغ در آشيانه آنان بايستي تا حداقل كاهش يابد، در صورتيكه مرغ گيري در طي روز باشد، بايستي شدت فروغ و روشنايي تا حد ممكن اندك شود، در همه موارد شدت نور بايستي براي مرغ گيري مناسب و با امنيت كافي براي پرنده باشد . مشخص و معلوم شده كه به كارگيري از نور آبي براي اين خواسته مطلوب و رضايت بخش ميباشد .شايسته ترين نتايج زمانيكه پرنده ها پس از ظلمت و كاهش نوروفروغ مستقر شدند، بدست آمد، در اين شرايط نقص‌ و ناآرامي در اندك ترين حد بوده مي‌باشد . به كارگيري از پرده براي پوشاندن درهاي حياتي سالن، جهت ياري به زمانيكه مرغ گيري در طي روز باشد، موثر هست . گشوده كردن درها و انتقال پرنده ها بر تهويه و دماي محيط هاي تحت در اختيار گرفتن مؤثر خواهد بود . سيستم تهويه مي بايست نظارت شود و در طي تراز مرغ گيري براي كاهش استرس بر جوجه ها و براي خودداري از ارتقاء دماي سالن، با توجه تنظيم شود .
«مرغ
گيري» جوجه بايستي ازقسمت هر دو ساق پا (نه ران ها) گرفته شوند اين كار جهت دستكم رساندن زخم و جراحت پرندگان به خودشان مي باشد .چراكه ممكن مي باشد پرنده فراروگريز كرده(بال بزنند) خفه شوند .پرنده ها بايد با اعتنا در سبد يا اين كه كابين ها قرار داده شوند، و بارگيري از بالا به زير انجام شود . مشخص شده كه كابين ها نسبت به جعبه هاي معمولي كمتر موجب آزار وآسيب پرنده هاي مي شود .
باكس ها يا اين كه كابين ها نبايد مالامال شوند . ارتقا دما، استرس و ارتقا مرگ و مير مي تواندناشي از مالامال شدن و پر شدن جعبه ها و كابين ها باشد، مي بايست تعداد جوجه ها در هر جعبه يا اين كه كابين، در دماهاي بالا كاهش يابد .
تجهيزات نا مناسب مرغ گيري مي تواند منجر ساخت استرس و زخم به جوجه ها شود . تجهيزات مكانيكي (براي مثال، صورت 1) مسئله استفاده در دريافت كردن پرنده ها، بايستي به خواسته جلوگيري از ايجاد فشار و صدمه به جوجه ها، با سرعت متوسط عمل كنند . هيچ گاه نبايد با فشار و نيرو پرنده ها را وارد اتومبيل مرغ گيري كرد . با تهيه و تنظيم مطلوب سرسره خودرو مرغ گيري، در هنگام باز شدن باكس يا كابين از توليد زخم به جوجه ها جلوگيري به فعاليت مي آيد .


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۲۴:۳۱ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

تور كيش يا تور مشهد

انتخاب مقصد سفر براي افرادي كه دوست دارند از تعطيلات خود براي يك سفر مناسب استفاده كنند  هميشه كار ساده اي نيست .

 

براي نمونه مسافران زيادي وجود دارند كه براي يك سفر داخلي خوب بين انتخاب تور كيش و يا تور مشهد ترديد دارند .

از اين رو در اين مقاله سعي ميكنيم برخي از ويژگي هاي اين دو مقصد را بررسي نماييم تا كار براي انتخاب اين دسته از مسافرين كمي ساده تر گردد

 ØªÙˆØ± کیش

برخي از جاذبه هاي كيش : 

باغ وحش پارك آهوان جزيره كيش

اين باغ وحش زيبا يكي از جاذبه هاي گردشگري اين جزيره به شمار مي رود. حيوانات مختلفي از قبيل شير، روباه، آهو، شغال، ميمون هاي سنجابي، گوزن و اسب و ... در اين پارك نگهداري مي شوند. يكي از جاذبه هاي اين باغ حش، وجود آهواني است  كه آزادانه در اينجا زندگي مي كنند. هم چنين قطاري در اين پارك قرار دارد كه گردشگران و مسافران تور كيش را به نقاط مختلف اين بوستان زيبا مي برد. ديدن آهوان آزاد و فضاي سرسبز و زيباي اين باغ وحش آرامش خاصي به بازديدكنندگان مي دهد. . ضمنا اگرشما  نگران هزينه هاي سفر خود از جمله هزينه هاي بليط كيش  و رزرو هتل هستيد پيشنهاد خوب اين است كه از تورهاي لحظه آخري استفاده نماييد . تور لحظه آخري كيش  معمولا اندكي زماني پيش از پرواز توسط آژانسهاي مسافرتي ارائه ميشود و نكته جالب اينكه گاهي قيمت اين تورها 50 در صد پايينتر از قيمت حالت عادي است .

كشتي يوناني

مالكيت اين كشتي به ايران، يونان و انگلستان مربوط مي شود و اواسط سال 1345 به گل نشسته است. اين كشتي اسامي مختلفي داشته و يكي از اسامي خارجي آن امپاير تروپت و از اسامي ايراني مي توان كوروش پارسي و همدان را نام برد. در زماني كه اين كشتي به گل نشست، تلاش زيادي براي كشيدن آن كردند ولي موفق نشدند پس تصميم گرفتند كه كشتي را رها كنند. هنوز علت به گل  نشستن اين كشتي مشخص نيست. اين كشتي بزرگ متاسفانه بر اثر گذشت زمان بسيار فرسوده شده است ولي هنوز يكي از جاذبه هاي جزيزه كيش به حساب مي آيد و سالانه گردشگران زيادي براي ديدن اين كشتي به جزيره كيش سفر مي كنند. شايد به واسطه همين ديدنيهاي بكر هم باشد كه خيلي از گردشگران داخلي تور كيش را به تورهاي مشابهي مانند تور دبي ترجيح ميدهند  ، ديدنيهايي مانند اين كشتي زيبا كه البته بايد براي نگهداري از آن بيشتر كوشيد .ديدن اين كشتي وسط درياي نيلگون خليج فارس زيباترين منظره را پديد مي آورد. اگر علاقه زيادي به عكاسي داريد، كشتي يوناني بهترين سوژه است، البته ممكن است در سايت ها عكس هايي از داخل كشتي ديده باشيد ولي شما به هيچ وجه نمي توانيد به آنجا برويد و اين عكس ها توسط غواصان حرفه ايي گرفته شده است. پيشنهاد مي كنم هنگام غروب آفتاب به كشتي يوناني برويد تا شاهد زيباترين مناظر در طول عمرتان باشيد. هم چنين  در كنار كشتي يوناني، تفريحاتي را براي گردشگران به وجود آورده اند مثلا مي توانيد با پرداخت هزينه، شتر سواري را در كنار ساحل تجربه كنيد، هم چنين وجود پارك ساحلي در نزديكي كشتي يوناني يك امتياز محسوب مي شود و مي توانيد علاوه بر گذراندن اوقات خوش در اين پارك ساحلي از ديدن كشتي يوناني لذت ببريد. پيشنهاد مي كنم تا دير نشده كشتي يوناني را ببينيد زيرا معلوم نيست كه تا چه مدت اين كشتي فرسوده بتواند دوام بياورد و هر لحظه ممكن است، غرق شود.

جزيره هندورابي

جزيره هندورابي در قرن نهم هجري در كنترل پرتغالي ها بوده و اين جزيره مركز فعاليت هاي بازرگاني و تاسيسات لشكري آنها واقع شده بود ولي امروزه فقط بخشي از ويرانه هاي دهكده پرتغالي و دژ دفاعيشان باقي مانده است. اين جزيره يكي از جاذبه هاي گردشگري كيش به شمار مي رود. جمعيت اين جزيره  بسيار كم و 191 نفر است و سن اكثر افراد بومي بالاي 40 سال است و تجارت آنها ماهيگري است. چند سال پيش حتي امكانات رفاهي مانند آب آشاميدني و برق نداشتند ولي خوشبختانه چند سالي است كه دولت آب و برق در اختيار آنها قرار داده و حتي خاك اين منطقه حاصلخير نبوده و خاك مناسب براي رشد گياهان از شهر هاي ديگر به اين جزيره آورده شده است. تير ماه سال گذشته بندر و فرودگاه هندورابي تاسيس شده است. براي رفت و آمد به اين جزيره هم مسير دريايي و هم مسير هوايي وجود دارد كه البته فعلا مسير دريايي مورد استفاده قرار مي گيرد. از آثار باستاني اين جزيره، يك روستاي تخريب شده به نام الدورات و الصرات  را مي توان نام برد.  ابتدا بوميان  براي بازديد كردن گردشگران از جزيره مقاومت نشان مي دادند و حتي اطراف منطقه ديوار بتوني كشيده بودند ولي خوشبختانه به دليل اينكه دولت امكانات رفاهي در اختيار آنها قرار داد، بلاخره بوميان اجازه بازديد از جزيره را دادند ولي ممكن است اگر به بازديد اين جزيره برويد، آنها در خانه هايشان بمانند. اين منطقه بكر است و هيچ ساخت و سازي درون آن انجام نشده تا بافت جزيره حفظ شود ولي فقط براي گردشگران، رستوران و 3 نوع چادر ايراني، عربي و ايتاليايي در نظر گرفته شده است كه بازديدكنندگان مي توانند شب را در اين چادر ها سپري كنند. حتما به رستوران اين جزيره برويد و از منوي غذايي، غذاي مخصوص جزيره كه ماهي قطب نام دارد را سفارش بدهيد. اين غذا بسيار خوشمزه است و به شيوه سنتي بوميان اين منطقه درست شده است. در اين جزيره فقط يك مدرسه وجود دارد كه تا مقطع ابتدايي است و اگر بوميان قصد ادامه تحصيل داشته باشند بايد از جزيره خارج شوند. احتمالا تا سال آينده امكانات تفريحي شامل جت اسكي، قايق سواري و حتي غواصي به اين منطقه منتقل مي شود. در آينده  ممكن است تور كيش، شامل 4 روز جزيره كيش و 3 روز جزيره هندورابي شود. يكي از شگفتي هاي اين جزيره آب اين منطقه است كه از تميزترين و زلال ترين آب هاي جهان محسوب مي شود. خب اگه شما هم براي تعطيلات نوروز به فكر بازديد از اين جزيره رويايي افتاديد پيشنهاد ميكنيم همين الان بليط كيش نوروز را رزرو كنيد پيش از اينكه با نزديك شدن به تعطيلات  به قيمت ها افزايش بيابد.

شهر كاريز

شهر كاريز يكي از مكان هاي گردشگري و تاريخي جزيره كيش به شمار مي رود. مجمومه كاريز شامل مسيرهاي زيرزميني است كه براي هدايت آب ايجاد شده اند. در ابتدا اين شهر مورد توجه گردشگران نبود ولي به علت آب شيرين و هواي خنك مورد توجه سرمايه گذاران قرار گرفت و امروزه يكي از جاذبه هاي گردشگري كيش محسوب مي شود. اين امكان در اين شهر وجود دارد كه بتوانيد در مسير آب حركت كنيد.

درخت لور

يكي از جاذبه هاي جزيره كيش درخت هميشه سبز لور است. اگر به روستاي حريره رفتيد، حتما اين درخت بزرگ را مشاهده مي كنيد. ظاهر عجيب و تنومند اين درخت توجه گردشگران را به خود جلب كرده است. ريشه هاي زياد اين درخت ظاهري شگفت انگيز به آن داده است. بوميان اين جزيره اين درخت را مقدس ميدانند به همين دليل پارچه هايي را به درخت گره زدند تا آرزوهايشان برآورده شود. با اين همه زيبايي وجاذبه طبيعي همين الان براي رزرو آنلاين تور كيش دست به كار شويد .

آژانس مسافرتي چهارفصل  اين امكان رو براي شما فراهم ميكنه تا به راحتي بتونيد تور خودتون رو آنلاين رزرو كنيد .

تفريحات آبي

يكي از تفريحات جالب جزيره كيش جت اسكي است، مي توانيد با ده دقيقه آموزش يك جت اسكي كرايه كنيد و در درياي نيلگون خليج فارس ساعات خوشي را سپري كنيد. يكي ديگر از تفريحات لذت بخش پاراسل است، به اين صورت كه شما سوار بر چتر شده و توسط يك قايق كشيده مي شويد و به آسمان مي رويد و مي توانيد از بالا از مناظر اطراف لذت ببريد. تيوپ هايي هم  براي كرايه هست كه توسط يك قايق به سرعت كشيده مي شود كه هيجان واقعي را با آن تجربه  مي كنيد. اسكوتر دريايي كه از هيجان انگيز ترين تفريحات جزيره كيش محسوب مي شود كه با كمك مربي به عمق دريا مي رويد و از ديدن دنياي زير آب لذت ميبريد.

اما در مورد تور مشهد

كدام هتل ها بهترين انتخاب براي اقامت در مشهد هستند؟ قيمت هتل هاي مشهد در تعطيلات نوروز چگونه است ؟ با هواپيما سفر كنيم يا قطار؟ سفر با خودرو شخصي بهتر است يا خريد تور مشهد از آژانس هاي مسافرتي؟ اقامت در خانه هاي اجاره اي بهتر است يا رزرو هتل؟

تور مشهد

شور و شوق زيارت بارگاه منور امام رضا (ع) يكي از مهمترين دلايل انتخاب تور مشهد است؛ اما چه جاذبه ها و دلايل ديگري براي سفر مشهد وجود دارد؟ مراكز خريد، جاذبه هاي طبيعي، بناهاي تاريخي، پارك هاي تفريحي و پارك آبي و هتل لوكس و لاكچري، اين شهر را به يكي از مدرين ترين و پر بازديد ترين كلان شهر هاي ايران تبديل كرده است.

سفر با خودروي شخصي در تعطيلات نوروزي ويژگي هاي خاص خودش را دارد و هميشه خاطره ساز است ولي براي ساكنان شهر هايي كه فاصله زيادي با مشهد دارند قطعا سفر با هواپيما، قطار يا اتوبوس بهتر است زيرا مسافرت طولاني با خودرو شخصي ميتواند كمي خسته كننده باشد. اما خريد تور مشهد از آژانس هاي مسافرتي و سايت هاي رزرو آنلاين بليط هواپيما و هتل ميتواند هزينه هاي بيشتري داشته باشد ولي اگر توانايي پرداخت آن را داشته باشيد بهترين انتخاب است. بهترين هتل هاي مشهد هتل هاي مشهد به دو نوع هتل هاي لوكس و گران قيمت و هتل هاي معمولي ارزان قيمت دسته بندي مي شوند. از جمله هتل هاي لوكس و گران قيمت در شهر مشهد مي توان به هتل قصر طلايي، هتل مجلل درويشي، هتل ايران مشهد و... اشاره كرد. از هتل هاي ارزان قيمت جهت اقامت مسافران تور ارزان مشهد مي توان به هتل تهران، هتل رضا، هتل بارانا، هتل توكل، هتل فيروزه توس و... اشاره كرد. بهترين توصيه اين است كه براي بررسي قيمت تور مشهد به وب سايت آٓژانس مسافرتي چهارفصل chaharfasl.net مراجعه كنيد.

بهترين مراكز خريد مشهد

از نظر بسياري از مسافران مشهد بهترين فعاليت بعد از زيارت مرقد امام رضا، گشت و گذار در مراكز خريد مشهد و خريد سوغاتي و صنايع دستي است. مشهد مملو از بازار هاي قديمي و مراكز خريد مدرن است. از بهترين مراكز خريد مشهد مي توان به مركز خريد مشهد، مركز تجاري الماس شرق، مركز خريد آلمان، مشهد مال، مركز خريد خورشيد، مركز خريد كاسپين مد و... اشاره كرد.

مراكز تفريحي و گردشگري مشهد

قطعا حرم امام رضا (ع) مهم ترين جاذبه گردشگري و يكي از مراكز مذهبي مهم و پر بازديد در ايران است. اما مشهد جاذبه هاي تاريخي و گردشگري ديگري نيز دارد كه از مهم ترين ان ها مي توان به ارامگاه فردوسي و و نادر شاه اشاره كرد كه از مهم ترين ابنيه تاريخي مشهد هستند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۵۸:۰۰ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

پرورش پرسرعت طيور نياز به پروتئين



پرورش پرسرعت طيور نياز به پروتئين را در آن ها افزايش مي دهد . پروتئين طعام طيور به گونه طيور، سن و تراز ساخت آن‌ها بستگي داراست . اندازه غذاي مصرفي روزانه طيور با اندازه انرژي خوراك، مواد مغذي آن، سن، وزن بدن، حرارت محفظه و اندازه توليد آن‌ها رابطه بدون واسطه دارااست . ارتقا انرژي خوراك موجب كاهش مصرف روزانه آن مي‌گردد در صورتي كه نسبت انرژي به پروتئين در خوراك طيور در نظر گرفته نشود و پرنده غذاي خود را صرفا براساس انرژي تامين نمايد، ميزان رشد طيور بر اثر كاهش پروتئين مصرفي كاهش پيدا مي يابد . به طور كلي طيور به اندازه‌اي غذا مي خورند كه احتياجات انرژي خويش را تامين كند كه در اين فيس خوراك دادن به فيس از روي ميل يا اين كه آزاد امري غيرمنطقي نخواهد بود .

جيره مي بايست به نحوي تهيه شود تا طعام مصرفي روزمره تمام احتياجات مغذي حيوان را به نحو مطلوب تامين نمايد . مواد تشكيل دهنده جيره طيور مختلف عمدتاً شبيه به يكديگر بوده و صرفا نسبت مواد تشكيل دهنده آن براي هر تيم از آنان مختلف مي باشد احتياجات مواد معدني به مثل كلسيم، فسفر، منگنز و روي در جوجه‌ها نسبتا زير مي باشد ولي بايد نسبت مناسب در بين آن‌ها رعايت شود .

به علت سرعت رشد بالاي جوجه‌هاي گوشتي، غذا طيور مضاعف با كيفيت مي‌باشد . انرژي غذا آنان نزديك به ۳۲۰۰ كيلوكالري و پروتيين آن در حدود ۲۳ الي ۱۸ درصد مي‌باشد .

آسياب ميكسر

طي تست هاي گوناگون ثابت شده است كه تغذيه جوجه ها در يك سري روز اوليه زندگي با جيره هايي كه داراي ذرات درشت بوده ميباشد از آلودگي زرده پرهيز كرده به جذب زرده كمك موثري مي نمايد همينطور به برهان دريافت كامل مواد مغذي به وسيله پرنده سيستم ايمني توسعه و گسترش قابل قبولي مي يابد و مقاومت نسبت به بيماري ها وساير كارداران منفي محيطي بالا مي رود به علاوه ،مصرف غذاي آردي به علت ساخت گرد و غبار درهنگام تغذيه جوجه ها به دستگاه تنفسي آنها جراحت رسانده آنان را مستعد ابتلا به بيماري هايي نشزي CRD مي نمايد كه با مصرف پلت اين دست اندركاران منفي به ميزان متعددي كاهش مي يابد .با مخلوط كردن دان كرامبل و پلت و به كار گيري از پلت هاي كوچك تر و رعايت برخي مسايل مديريتي ، سندرم آسيت ، مرگ ناگهاني و كاني باليسم كه مصرف پلت گهگاه به عنوان ادله مستعد كننده در بروز انها ذكر مي‌شود قابل كنترل مي باشند همينطور مصرف پلت منجر افزايش رطوبت بستر نمي گردد چون علي رغم بالا رفتن آب مصرفي به عامل وجود مواد پيوند دهنده در پلت ازجمله بنتونيت سديم كه خاصيت جذب آب داراست آب اضافي جذب شده و مشكل رطوبت بستر از در ميان مي رود .

همانگونه
كه تا قبل از اين ذكر شد مقدار ذرات خوراك مرغ بر بضاعت و توان توليدي پرنده موءثر بوده اين تاثير بر روي نصيب هاي متفاوت دستگاه گوارش اعمال مي گردد درتحقيقات گوناگون مشخص و معلوم گرديده هست كه پلت ، وزن سنگدان و حجم آن را كاهش داده البته تاثيري بر pH دستگاه گوارش ندارد در جوجه هاي تغذيه شده با جيره آردي سنگدان وزن بيشتري داشته و دوازدهه سبك تر مي شود همچنين pH محتواي روده كاهش يافته جمعيت ميكروبي سكوم درجوجه هاي تغذيه گرديده با جيره آردي نسبت به جيره پلت كمتر مي باشد كاهش وزن لوزالمعده و به تبع آن اندك شدن فعاليت تريپسين و آميلاز روده در جوجه هاي تغذيه شده با جيره اردي ديده مي شود


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۰:۱۳ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

فروش شايسته ترين كنسانتره ويژه گاو

فروش
شايسته ترين كنسانتره ويژه گاو پرواري در گزينش مواد تشكيل دهنده ي جيره دام و طيور در حيث به چنگ آوردن بها و كيفيت امري لازم مي‌باشد . كنسانتره ويژه گاو پرواري يك عدد از اين خوراك هاست كه بهترين جور اين متاع از شيوه اين تيم به فروش مي رسد .

از آنجا كه جيره غذايي بدون نقص در دام مي بايست تمام احتياجات نگهداري، رويش و ساخت حيوان را تامين كند، علوفه به تنهايي توانايي تامين اين احتياجات را ندارد لذا مصرف كنسانتره به ياور علوفه اولا فقدان مواد مغذي در علوفه را تامين كرده و از طرف ديگر بايستي در لحاظ داشت ارتقاء وزن با استعمال از علوفه گران تر از ارتقا وزن با كنسانتره مي باشد .

البته مي بايست دقت داشت علوفه به ميزان اضطراري بدليل دارا بودن فيبر، جهت ارتقاء عملكرد ميكروبهاي شكمبه مي بايست قسمتي از مواد غذايي را شامل گردد . كنسانتره خوراك فشرده شده دربردارنده مواد مغذي جهت تامين احتياجات محافظت و توليد ميباشد .

آسياب ميكسر

امروزه با فعاليت هاي اصلاح نژادي صورت گرفته بر روي دام و در سود ارتقا نياز غذايي آنها، اهميت مصرف كنسانتره خوراكي متراكم و سرشار از انرژي، پروتئين، مواد ويتاميني، معدني و افزودني ها بهمراه علوفه اهميت فراواني پيدا مي كند .

مزاياي
استعمال از كنسانتره پرواري در تغذيه دام كنسانتره تهيه شده با تدبير از ميزان احتياجات دام و مقدار مواد مغذي موجود در آن هست .
كنسانتره به ميزان كافي انرژي و پروتئين قضيه نياز دام را تامين مي كند .
كنسانتره خوش غذا و داراي قابليت هضم فراوان بالا ميباشد .
كنسانتره عاري از موادسازنده مضر و مواد سمي براي تن دام است .
بها تمام گرديده كنسانتره از حيث اقتصادي قابل بازگشت ميباشد .
كنسانتره با داشتن حجم قليل و مواد مغذي زياد، انرژي واجب براي فعاليت، رشد و توليد را تامين مي كند .
مزاياي
مصرف كنسانتره پرواري به شكل پلت افزايش
امكان هضم شكمبه در اثر ژلاتينه شدن نشاسته كاهش
عوامل ضد تغذيه اي در خوراك ارتقا
امكان مصرف ماده كم آب و دسترسي مواد مغذي در هر وعده تركيب
مطلوب از مواد مغذي در هر وعده طعام دهي از
در ميان رفتن دست اندركاران قارچي و ميكروبي در كنسانتره در اثر حرارت پلت ارتقاء
خوش خوراكي كنسانتره تسهيل
در حفظ خوراك كاهش
ضايعات در انبار و آخور جلوگيري
از ناهمگن شدن خوراك در حين حمل و نقل و خوراك دهي كاهش
بازه طعام دهي كاهش
رطوبت اين نوع كنسانتره در مقايسه با صورت آردي كاهش
هزينه هاي ساخت و در فيض بهبود ضريب تبديل سلب اختيار دام در انتخاب مواد مغذي جان دار در پلت بدليل فشردگي همه اجزاي خوراك بطوريكه با مصرف هر قطعه پلت توسط دام مخلوط بدون نقص و يكنواختي از يك مواد اضطراري و قضيه استعمال در جيره در اختيار دام قرار گيرد .
ارزيابي
كنسانتره پرواري پروتئين اين كنسانتره به طور معمول 15-15/6درصد، انرژي خالص حفظ 1/7 مگا كالري در كيلوگرم، انرژي خالص پرورش 1/2 مگا كالري در كيلوگرم و حدود يك درصد كلسيم و فسفر مي‌باشد .

اندازه
مصرف كنسانتره پرواري مصرف روزانه غذا به فيس ماده خشك در گاو پرواري 2/5 الي 3 درصد وزن تن مي باشد كه في مابين 60 الي 80 درصد وزن آن را مي توان با كنسانتره ويژه پرواري و بقيه را با علوفه تامين نمود .


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۵:۳۳ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

الياف مؤثر با افزايش بخش دانه اي درجيره

الياف
مؤثر با افزايش بخش دانه اي درجيرهpre fresh و هورمون هاي آبستني، مصرف ذيل تأثير قرار مي گيرد . مصرف روزانه بااحتمال بيشتري نوسان مي كند . نوسانات روزانه ماده كم آب مصرفي دارنده اثر منفي برسلامت شكمبه بوده و متوسط ماده خشك مصرفي در هر روز را كاهش مي دهد . اين فرمان دركمترين موقعيت مي تواند مصرف در سپس از زايش را كاهش دهد . بدتر از آن اين كه نوساناتدر مصرف، خطر كتوز، تب شير و جابجايي شيردان را ارتقاء مي دهد . الياف مفيد بلند بهپر نگه داشتن شكمبه و كارايي خوبتر آن طي دوره pre fresh امداد مي نمايد . بدين ترتيب اهميتدارد كه سطح ها كافي الياف مؤثر ( معمولاٌ بيش از ۳۲ درصد NDF علوفه اي ) در جيره pre fresh مراقبت شود . حدود ۳/۲ كيلوگرم علف كم آب گراس با كيفيت بالا ( كمتر از ۶۵ درصد NDF ) مي تواند به تأمين الياف بلند مناسب ياري كند .

پروتئين دانشمندان كورنل، ميزان پروتئين جيره هاي pre fresh تليسه هاي زايش اوليه را از ۱۲ تا ۱۵ درصد با استعمال از پروتئين عبوريافزايش دادند . انگيزه آن ها تأمين DIP مسئله نياز ميكروب هاي شكمبه و اكثر كردن توليدپروتئين ميكروبي و بعد تأمين اسيدهاي آمينه عبوري مازاد براي تأمين مابقي احتياجاتگاو بود . آن ها درصد پروتئين شير را آنگاه از زايش افزايش دادند و سرويس ها به ازايهر آبستني گرايش به كاهش داشت .
آن ها همچنين كاهش نمره حالت بدني آن گاه از زايش راكم كردند كه اين نتايج كتوز كمتر آن‌گاه از زايش را نشان مي دهد . احتياجات پروتئينگوساله در هم اكنون رشد درون تن گاو براي پرورش عضلاني شبيه همان ميباشد كه براي انرژي گفتهشد بدون پروتئين جيره اي كافي در پيش از زايش، گاو پروتئين كمتري را براي استفادهدر سپس از زايش ذخيره مي نمايد . اين امر مي تواند اثر منفي بر ايجاد پروتئين شيرداشته باشد . اسيدهاي آمينه ويژه اي ممكن ميباشد براي كمك به تميز كردن چربي تجمع يافتهدر كبد كمك نمايند . اسيدهاي آمينه ويژه اي نيز ممكن است به جذب و استفاده چربي برايانرژي كمك نمايند . پروتئين ممكن است در جذب كلسيم، كاهش تب شير مزمن و افزايش مادهخشك مصرفي كليدي باشد . NRC۱۹۸۹ تنها ۱۲ درصد پروتئين خام را در جيره pre fresh پيشنهادمي كند .
پژوهشگران در موضوع كافي بودن يا اين كه نبودن آن توافق ندارند . آزمايش هايبرخي پژوهشگران تفاوتي را در پاسخ به پروتئين اضافي خورانيده گرديده در ميان سطح ها نسبتاًبالاي پروتئين قابل تجزيه يا اين كه سطح هاي نسبتاً بالاي پروتئين غير قابل تجزيه بودند، مشخصنكردند .
پروتئين قابل تجزيه مي تواند تلف شود و بارگيري نيتروژن اضافي مي تواندبه طور مخالف اين گاوها را زير تأثير قرار دهد .
يك تست در مزرعه كورنل نشان اعطا كرد كه خورانيدن بيش از ۱۲درصد پروتئين خام طي زمان pre fresh خطر جفت ماندگي و كتوز را كاهش مي دهد . تجربهبا بخش اعظمي از گله هاي تجاري نيز از خورانيدن سطوح فراتر پروتئين حمايت مي نمايد . بهعلت اين تجارب و آزمايشات كورنل كه قبلا قضيه مشاجره قرار گرفت اكثري از متخصصينتغذيه توصيه مي كنند جيره پيش از زايش حاوي ۱۵ ۱۴ درصد پروتئين خام باشد كه حدود ۳۰درصد از پروتئين به شكل پروتئين محلول، ۶۰ درصد آن پروتئين قابل تجزيه(DIP) و ۴۰درصد آن پروتئين غير قابل تجزيه(UIP) باشد .

آسياب ميكسر
ورود برخي پروتئين هاي سوياي فرآيند شدهو پروتئين هاي حيواني براي بهبود كيفيت اسيدهاي آمينه عبوري (UIP ) توصيه گرديده است . پروتئين مازاد به ويژه براي تليسه هاي زايش اول كليدي مي باشد .۹۰۱ گرم پروتئين قابلمتابوليسم براساس NRC ۲۰۰۱ در روز ۲۷۰ آبستني و ۸۱۰ گرم در روز ۲۷۹ آبستني توصيهمي شد . با استعمال از پيش بيني ۱۳/۷ كيلوگرمي و ۱/۱۰ كيلوگرمي ماده كم آب مصرفي، بهشرط اين كه جيره به خير براي بخش هاي پروتئين متوازن شده باشد، به ترتيب برابر با ۵/۶ درصد پروتئين قابل متابوليسم و ۸ درصد پروتئين قابل متابوليسم براي ۲۷۰ و ۲۷۹روزگي آبستني يا اين كه ۸/۱۰ درصد و ۴/۱۲ درصد پروتئين خام مي باشد .
يك زيرنويس در NRC(۲۰۰۱) به خواننده توضيح مي دهد كه ۱۲ درصد پروتئين ناپخته مي تواند به طور حقيقيموردنياز باشد تا نياز گاوها برآورده شود كه به علت اتلاف پروتئين مي باشد و درتوصيه هاي NRC در جيره هاي استاندارد گاوهاي close up۱۲ درصد پروتئن ناپخته پيشنهاد شدهاست .

ويتامين ها و مواد معدني سطوح كافي مواد معدني و توازنمواد معدني براي در اختيار گرفتن مشكلات متابوليكي هم حاد و نيز مزمن اساسي مي باشد . يك عدد ازمشكلات متابوليكي معمولاً سبب ساز به ساير معضلات متابوليكي و قليل شدن ايجاد مي شود .

رئيس خوراكدهي و خوشخوراكي جيره ▪ گاوهاي pre fresh طاقت فرسا گيرترين گروه تغذيه كننده در مزرعه مي باشند .
علوفه جيره بايدتازه و سواي كپك باشد و از ما‌نده ( sweeping) خوراك گاوهاي دوشا به تيتر بخشياز جيره pre fresh استفاده نشود .
TMR مجموعه pre fresh يك روز در دربين خورانيدهنشود . حداقل ۱ توشه در روز و خوب تر مي باشد ۲ بار در روز TMR تازه در دسترس قرار بگيرد .
هيچ زمان
اجازه داده نشود آخور در ارتفاع روز خالي بماند ۱۰(درصد ما‌نده پيشنهاد ميشود) احتياط شود كه نمك هاي آنيوني و چربي هاي عبوري و پروتئين هاي حيوانيكه خيلي خوشخوراك نيستند حداقل باشد و به تدريج اضافه شود .
علوفه داده گرديده درجيره گاوهاي دوشا، برا ي دست‌كم كردن پيكربندي سپس از زايش، به گاوهاي pre fresh نيزخورانيده شود .

محيط تنش و سطح ها NEFA خون داراي ربط بااسترس بوسيله تأمين يك رده دارنده تهويه خوب، منزه و كم آب و داراي بستر عالي برايگوساله زايي، كاهش مي يابد . استرس گرمايي را دست‌كم كنيد و از انتقال گاو در زمانزايش پرهيز نمائيد .

نياسين نياسين يك ويتامين محلول در آب مي باشد كه توسطميكروب هاي شكمبه توليد مي شود . نياز به نياسين به ويژه طي عصر انتقال بخش اعظم ازچيزي است كه در شكمبه ساخت مي شود . نياسين مي تواند در كبد در متابوليسم چربي هاكمك نمايد و بنابراين افزودن ۶ تا ۱۲ گرم نياسين به جيره مي تواند سطح ها كتون خون راكاهش دهد . هر تعدادي اطلاعات مخالف از محققان نيز مو جود مي باشد .

كولين كولين يك ويتامين محلول در آب مي باشدكه نظيرنياسين به وسيله ميكروب هاي شكمبه ساخت مي شود . همانند نياسين، محققان حالا بر اينباورند كه ميكروب هاي شكمبه نمي توانند كولين كافي براي تأمين تمام نيازهاي گاو رابه ويژه طي عصر انتقال بسازند . كولين در گزيده از ساختار ديواره سلولي به ويژهغشاهاي سلول وجود داراست .
كولين در به كار گيري از چربي ها و انتقال آن ها از كبد به شكلليپوپروتئين البته با چگالي بسيار قليل ( VLDL ) دخالت دارا‌هستند . البته، كولين بخصوص طيدوره انتقال براي گاوها مهم مي باشد تا به آن ها در پاك كردن كبد از چربي تجمعيافته براي خودداري از سندرم كبد چرب ياري نمايد . باكتري هاي شكمبه عمده كولين جيرهاي مصرف گرديده به وسيله گاو را تجزيه مي نمايند . براين اساس كولين افزوده گرديده مي بايست به شكلمحافظت گرديده در برابر شكمبه خورانيده شود .


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۲۲:۴۹ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)

روشهاي فرآوري مواد خوراكي

روشهاي
فرآوري مواد خوراكي و تأثير آن در تغذيه دام وطيور فرآوري
مواد خوراكي در طيور: مزاياي حاصل از فرآوري طعام مدتها پيش براي صنعت طيور مشخص و معلوم شده است . اثرات مفيد فرآوري طعام بر سعي طيور اولين بار بوسيله پاتتن در حدود هفتاد سال قبل گزارش شد و از آن بازه تا كنون اين مسائل به وسيله محققين زيادي تاييد گرديده هست . امروزه بخش اعظم خوراكهاي طيور پس از تركيب شدن متحمل نوعي فرآوري مي شوند . بهبود راندمان غذا مي تواند دراثر ارتقا بها خوراك به ادله استريليزه شدن، افزايش خوشخوراكي و هم بهبود قابليت و امكان دسترسي مواد مغذي باشد . به علاوه فرآوري خوراك مي تواند احتياجات مواد مغذي را از طرز تاثير بر فعاليتهاي مرتبط با مصرف طعام تغيير تحول دهد . طيوران انرژي كمتري را جهت مصرف خوراك به كارخواهند برد، لذا انرژي بيشتري جهت پرورش در دست خواهند داشت .
اشكال
فرآوري مواد غذايي تشكيل دهنده جيره به طور كلي برخي از اجزاي جيره پيشين ازاينكه به صورت تركيب درآيند و به تيتر جيره اي بدون نقص مسئله استعمال قرارگيرند، نياز به فرآوري دارا هستند تا بهتر بتوانند احتياجات مواد مغذي طيور را برطرف سازند وهمچنين با از در بين رفتن مانع هاي تغذيه اي موجود درآنها، كمترين تاثير مضر را بر سلامت طيور بگذارند .

آسياب ميكسر
فرآوريهايي كه براي اقلام دانه اي پيشين از ورود به جيره قضيه استعمال قرار مي گيرند عبارتند از: 1 .Cooking: دراين راه پخته شدن دانه ها به وسيله روشها ودستگاههاي متفاوت صورت مي گيرد . به طور مثال در قضيه سوياها ابتدا خيساندن آنان رخ مي گيرد و آن گاه به مدت حداقل 30 دقيقه جوشانده مي شوند وسپس پهن مي گردند تاخشك شوند و زمينه به كارگيري قرار گيرند .
2 .Micronising: دراين راه و روش كه از پرتوهاي مادون قرمز رنگ استفاده مي‌گردد دراثر برخورد پرتوها به مولكولهاي دانه، گرما توليد شده وموجب تخريب ممانعت كننده ها مي شود و نيز سلولهاي چربي شكسته گرديده وانرژي بيشتري بدست مي آيد (درمورد دانه سويا) .
3 .Flaking: در اين فرآوري با تزريق بخار بين دوغلطك وعبور دانه ازاين غلطكها فلكينگ يا فلس شدن اتفاق مي افتد .
4 .Toasting: در اين راه از از حرارت خشك به كارگيري مي شود و در انتهاي فعاليت رطوبت دانه ها (به طور نمونه براي دانه سويا ) حدود 30 درصد كاهش مي يابد . جايگاه حرارتي كه براي اين مراد استعمال مي شود، درمحدوده اي از 110 تا 168 سكو سانتيگراد، بسته به گونه دستگاهي كه به كار گيري مي شود، قرار دارد .
5 . ExtrusionوExpansion : دراين دونوع فرآوري، مواد خوراكي، درجه حرارت وفشار بالايي را براي بازه زماني كوتاهي تحمل مي نمايند . اين دونوع فرآوري از لحاظ ازبين رفتن مواد ضد تغذيه اي وبهبود قابليت به كارگيري از آمينواسيدها وانرژي، دراقلام خوراكي مزيت بالايي دارا هستند .
فرآوري
جيره آسياب كردن به عنوان منتخب از فرآوري خوراك موضوع دقت مي باشد و مي تواند پيشين يا بعد از آن از تركيب كردن طعام (عموماً آنگاه از تركيب كردن خوراك) توسط آسياب چكشي يا اين كه آسياب غلطكي چهره گيرد . در آسياب چكشي ميزان پرده آسياب مي تواند متفاوت باشد (معمولاً در محدوده اي از 3 تا 10 ميلي متر) كه بستگي به درشتي زمينه نياز ذرات آسياب شده دارااست . در يك آسياب غلطكي مواد از در بين دو غلطكي عبورمي نمايد كه رخنه‌ دربين دو غلطك، براي تغيير دادن ريزي ذرات آسياب تهيه گرديده مي باشد . به طور متداول آسيابهاي غلطكي براي ساخت ذرات درشت بكار مي پروسه اماذرات ريز، با يكنواختي شبيه با آسيابهاي چكشي، در آسيابهاي غلطكي نيز مي توانند ايجاد شوند . درهر دوحالت ميزان ذرات توليدي به فاكتورهايي مانند نوع دانه وسرعت آسياب كردن بستگي دارد .
علاوه بر آسياب كردن خوراك، فرآوري هاي فيزيكي ديگري نظير توربولاتورهاي شيب دار،توربولاتورهاي باظرفيت بالا،كتل، راپينر، بوكامكتورها، سيستم SIRT ، اكستروژن و اكسپنشن نيز وجود دارا هستند كه همگي دارنده خصوصيات، زمان و رتبه حرارت متفاوت مي باشند . به تيتر نمونه در توربولاتورها مقطع بازه زماني حرارت دادن كوتاه است درحالي كه در سيستم SIRT مدت مدت حرارت دادن تا 10 دقيقه مي تواند باشد . درجه حرارت در توربولاتورها، در محدوده اي از 85-50 رتبه سانتيگراد ساخت مي شود، ولي در اكسپندر ها وكمپكترها اين محدوده مي تواند تا 120 درجه سانتيگراد هم تامين گردد . در اكستروژنها واكسپنشنها خوراك با يك سكو حرارت بالا براي يك دوران كوتاه حرارت داده شده، در حالي كه از ميان يك قالب گرم عبور داده مي شوند . يك تفاوت بيشتر اي كه دربين اين دو نوع فرآوري وجود داراست اين هست كه در اكسپنشنها صرفا قبل از ورود خوراك به محل پيچ خوردگي در دستگاه، مرتبه حرارت 90-80 سكو سانتيگراد داده مي شود، درحالي كه در اكستروژن اين گرما وجود ندارد، امافشار بيشتري به وسيله بخش پيچ دار دستگاه اعمال مي گردد .
فرآوري ديگري كه موردتوجه مي باشد، استفاده از سيستم پاستوريزاسيون غير هوازي هست كه دربرگيرنده احتراق سوخت گازي در حضور آب مي باشد كه فيض آن ساخت گازي داغ با درجه حرارت 80 درجه سانتيگراد مي باشد، اما ارتقاء مقدار رطوبت دراين سيستم نسبت به بقيه سيستم ها بالا نمي باشد .


برچسب: آسياب ميكسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۱۷:۳۱ توسط:علي پور موضوع: نظرات (0)